Cocktail ‘o clock: de Passievrucht Spritz

Limoncello move over, het is tijd voor iets anders uit Amsterdam Oud West: passievrucht likeur! Na de Orancello die De Jongens van Oud West eerder introduceerden, een nieuwe toevoeging aan de fruitige smaken van het merk. Een perfecte likeur voor het maken van cocktails. De keuze voor een Passievrucht Spritz kwam tot stand na het enorme succes van de orange pornstar, een variant op de bekende cocktail met orancello van De Jongens van Oud West. Hier kregen de heren zoveel positieve reacties op dat ze besloten de smaakexplosie met passievrucht te vangen in een nieuwe likeur én cocktail: de Passievrucht Spritz. Wij delen het recept.

Recept voor Passievrucht Spritz

De allereerste cocktail met passievruchten likeur van De Jongens van Oud Zuid: de Passievrucht Spritz, in navolging op de Limoncello Spritz die we deze zomer veelvuldig op de menukaarten zagen prijken. Wat heb je nodig voor één glas Passievrucht Spritz?

  • 50 ml passievruchten likeur
  • 175 ml Cava of prosecco
  • 50 ml bruiswater
  • Een halve passievrucht
  • IJsblokjes

Bereiding

Vul een wijnglas volledig met ijsblokjes en schenk de passievruchten likeur in het glas. Voeg er vervolgens prosecco en bruiswater aan toe. Top het geheel eventueel af met een halve passievrucht en serveer uit met een rietje. Voila, zo eenvoudig kan het zijn, het recept voor Passievrucht Spritz. Cheers!

Meer informatie en cocktailinspiratie vind je op de socials en website van De Jongens van Oud West: www.dejongensvanoudwest.nl. Vind hier ook onze andere cocktailrecepten.

Recept Passioncello Spritz
Passion Cello Spritz van de Jongens van Oud West