Recept Passioncello Spritz
Lifestyle,  Recepten

Cocktail ‘o clock: de Passioncello Spritz

Limoncello move over, het is tijd voor iets anders uit Amsterdam Oud West: de Passioncello! Na de Orancello die De Jongens van Oud West eerder introduceerden, een nieuwe toevoeging aan de cello smaken van het merk. De keuze voor een passioncello kwam tot stand na het enorme succes van de orange pornstar, een variant op de bekende cocktail met orancello van De Jongens van Oud West. Hier kregen de heren zoveel positieve reacties op dat ze besloten de smaakexplosie van de passievrucht te vangen in een nieuwe likeur én cocktail: de Passioncello Spritz. Wij delen het recept.

Recept voor Passioncello Spritz

De allereerste cocktail met Passioncello van De Jongens van Oud Zuid: de Passioncello Spritz, in navolging op de Limoncello Spritz die we deze zomer veelvuldig op de menukaarten zagen prijken. Wat heb je nodig voor één glas Passioncello Spritz?

  • 50 ml Passioncello
  • 175 ml Cava of prosecco
  • 50 ml bruiswater
  • Een halve passievrucht
  • IJsblokjes

Bereiding

Vul een wijnglas volledig met ijsblokjes en schenk de Passioncello in het glas. Voeg er vervolgens prosecco en bruiswater aan toe. Top het geheel eventueel af met een halve passievrucht en serveer uit met een rietje. Voila, zo eenvoudig kan het zijn, het recept voor Passioncello Spritz. Cheers!

Meer informatie en cocktailinspiratie vind je op de socials en website van De Jongens van Oud West: www.dejongensvanoudwest.nl. Vind hier ook onze andere cocktailrecepten.

Recept Passioncello Spritz
Passioncello Spritz van de Jongens van Oud West