Clinique Wear Everywhere Neutrals – voorjaar 2015

Met het voorjaar weer in het vooruitzicht hebben we zin om de donkere make-up te laten voor wat het is en de frissere en coolere tinten weer te omarmen. Het oog wil ook wat en daar speelt Clinique  dit voorjaar op in. Met 40 shades of neutrals in 5 verschillende paletten. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de Wear Everywhere Neutrals! 

1. Wear Everywhere Sahara Sand

Deze palette met fabulous nudes is geschikt voor zowel een casual look voor overdag als een meer dramatische look voor de avond.
Tip: Creëer een smokey eye door 3 tinten van donker naar licht aan te brengen beginnend bij de ooghoek werkend naar de binnenkant. 

 Wear Everywhere Sahara Sand

2. Wear Everywhere London Fog

Geïnspireerd op het regenachtige maar glamoureuze Londen Flatteert dit palette met grey’s alle oogkleuren. Laat je niet weerhouden door zoveel shades of grey, (will we ever?!) want hij is beslist niet voor de grijze muis.
Tip: Combineer met een lipstick in een felle of juist nude kleur voor instant glamour. 

Wear Everywhere London Fog

3. Wear Everywhere Rainforest Green

Pure verleiding zit er in het palette met greens. Perfect om een prachtige avondlook mee te creëren. Verleid iedereen met een blik op de eerste voorjaarsfestivals en feestjes.
Tip: Voor de dames met blauwe ogen, met deze tinten komen je ogen nog helderder en blauwer naar voren. 

Wear Everywhere Rainforest Green

4. Wear Everywhere Kawaii Rose 

Pretty in pink met deze palette pinks, geschikt voor de meeste oogkleuren maar helemaal voor de hazelnoot- en bruinkleurige ogen.
Tip: Het mooiste resultaat krijg je als je er een donkerdere kleur eyeliner bij gebruikt voor een perfect contrast. 

Wear Everywhere Kawaii Rose

5. Where Everywhere Parisian Blue

Deze last but not least palette met blues is jouw ticket naar de meest stralende ogen. Met deze kleuren creëer je gemakkelijk de meest betoverende ogen.
Tip: Probeer in combinatie met een cobalt blauw of violet eyeliner om je ogen te laten knallen.

Clinique Eye Wear Blue

 De Wear Everyday Neutrals Sahara Sand en London Fog zijn vanaf maart verkrijgbaar bij Douglas en gaan €48,00 per stuk kosten. Op de website van Clinique kun je de producten nu al bestellen. Voor meer informatie over Clinique en de producten klik je hier.

Schermafbeelding 2015-02-22 om 19.26.52