Ad: Chef’Special brengt een hele bijzondere versie van Amigo uit

Chef’Special brengt hun bekendste liedje ‘Amigo’ opnieuw uit, ditmaal gemaakt met enkel mobiele instrumenten. Whut? Samen met basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 veranderden zij schoolspullen in mobiele muziek instrumenten. Linialen worden drumsticks en een rij kluisjes een piano. Moeilijk voor te stellen? Check dan zeker even de videoclip.

We gaan eigenlijk van deze school een instrument maken. – Chef’Special

The future is exciting. Ready to Rock?

Met een mobiele telefoon, de tools en het netwerk van Vodafone kunnen de basisschoolkinderen muziek maken vanuit alle hoeken van de school. Schuif een freedrum over een liniaal en het verandert in een drumstick, met een specdrum (een soort ‘ring’) aan je vingers tover jij uit ieder voorwerp een melodie, een jamstik wordt jouw mobiele gitaar en mogees veranderen elk voorwerp in een instrument naar keuze.

Wat ik het tofste vind aan die mobile instruments, is dat het heel erg uitnodigt om gewoon lol te hebben met een instrument. – Chef’Special

Op deze manier kan echt iedereen altijd en overal muziek maken. Op school, je werk en zelfs onderweg. Dure instrumenten en tijdrovende muzieklessen zijn verleden tijd. Vodafone wilt, in samenwerking met Chef’Special, het maken van muziek toegankelijk maken voor een groter publiek.

Dus waar wacht je nog op? Trommel je wannabe girlband op en pak jullie kans!

Dit artikel is gesponsord door Vodafone