Champagneliefhebbers opgelet: La Nostra Gigi en Moët & Chandon openen pop-up terras in Amsterdam

Champagne, daar lusten we graag een glaasje van en dus zijn wij thrilled dat restaurant La Nostra Gigi (Amsterdam) in samenwerking met Moët & Chandon een waar pop-up terras opent voor de zomer. En je drinkt er niet alleen champagne; schuif ook aan voor een Sunday Brunch of een decadente Oyster Tasting!

Natuurlijk rijden we het liefst naar de Champagnestreek voor een overheerlijk glaasje bubbels, maar laten we eerlijk zijn, dat zit er niet iedere maand in. En eerlijk is eerlijk, het terras van het Italiaanse restaurant La Nostra Gigi ziet er ook uit als een ware escape from daily life. Bubbels en een bite, it’s all you need this summer.

Moët & Chandon terras

Pop-up terras: Sunday brunches & Oyster party’s

Maar het zijn niet alleen maar bubbels die worden geserveerd. Je kan deze zomer ook neerstrijken op het terras voor een speciaal samengesteld menu dat feilloos gepaard gaat met bubbels van Moët & Chandon. De menu’s vind je standaard op de kaart bij La Nostra Gigi, dus check vooral even de website. Het meest benieuwd zijn wij naar de Sunday brunches en het Oysterweekend. Mocht je dat ook zijn, noteer dan in ieder geval de volgende data in je agenda:

30-6-2024

Sunday Brunch op het Moët & Chandon Terrace
(Champagne brunch package, 2pax incl. Moët Brut Impérial)

28-7-2024

Sunday Brunch op het Moët & Chandon Terrace
(Champagne brunch package, 2pax incl. Moët Brut Impérial)

25-8-2024

Sunday Brunch op het Moët & Chandon Terrace
(Champagne brunch package, 2pax incl. Moët Brut Impérial)

29-09-2024

Oyster weekend op het Moët & Chandon Terrace
(Oysters and champagne package, incl. 6 oysters and Moët Brut Impérial)

Moët terras

Een bruisende historie

Met een erfgoed dat teruggaat tot 1743, staat Moët & Chandon, met een lange traditie in het maken van champagne, symbool voor succes en wereldwijde luxe. Om een glimp op te vangen van het huis van Moët & Chandon, vind je op het pop-up terras een speciale ‘Dial for Champagne’ telefoon waarmee je naar het huis kan bellen voor een glas champagne met het nummer 1743. Best leuk bedacht, niet?

Boeken? Dat kan via de website van La Nostra Gigi.