Celebrate Life: Waarom er altijd iets te vieren is!

Deze week vier ik dat La Blush alweer drie jaar bestaat. Ik voel een bijzondere kriebel in mijn buik. Alsof ik jarig ben. Ik weet dat ik vorig jaar vooral een heel trots gevoel had. Iemand die een beetje z’n best doet, heeft elke dag iets te vieren. Zeker als je, net als ik, goed bent in het onthouden van datums. Een eerste date, een bijzondere dag voor een vriendin, mijn eerste rijles. Ik onthoud het. Maar er zijn meer redenen waarom we vandaag een fles wijn open mogen trekken..

Je goede gezondheid, de zon die schijnt, een knuffel van je lief of het vinden van een perfect paar schoenen. Elke dag is er wel een reden om blij te zien. Klagen is makkelijk. Probeer eens te kijken naar de dingen die er wel zijn in plaats van wat er mist. Zo heb je elke dag wat te vieren! Het maakt je een fijner mens. Dat kan ik je zeggen uit ervaring.

Proost op het leven! Er is altijd iets te vieren

Met vriendinnen heb ik regelmatig gesprekken over waar we een jaar geleden stonden. Zo’n moment herinnert je aan het feit dat er enorm veel kan veranderen in één jaar. Maar ook al in een paar maanden of zelfs dagen. Zodra je bewust bent van positieve veranderingen, kun je ze elke dag wel vieren! Van het vieren van je diploma en je zomervakantie, waar je zo hard voor hebt gewerkt, tot het vieren dat je dit weekend met 30 graden op het strand mag liggen. Proost op het leven!

vier het leven_gabriel-gurrola

Zeker wanneer je jong bent kan je, ook door het gebrek aan ervaring, je erg druk maken of dingen wel goed gaan komen: “Vind ik wel een baan die ik leuk vind?” of “ga ik ooit wel de liefde vinden?” Vragen waar je erg onzeker van kan worden, omdat je niet weet hoe het in de toekomst gaat lopen. Deze verschillende vragen gingen er begin dit jaar ook door mijn hoofd… Het zat toen allemaal even niet mee. Inmiddels zijn we zes maanden verder en is er zoveel moois gebeurd. Reden genoeg om vandaag op deze zonnige dag, een goed glas wijn te drinken en samen met vriendinnen te proosten op alle fijne dingen in het leven. En als het de volgende keer  weer eens tegen zit, denken we gewoon:

“De vorige keer kwam ook alles weer goed!“

vier het leven_eva-balogh