Cadeautips voor mannen

Wat voor cadeau koop je nu voor een man? Verjaardagen, Sinterklaas, jullie anniversary, Kerst.. Zoveel gelegenheden zoveel keuzestress als het gaat om het kopen van een cadeau. Wij vrouwen zijn vrij eenvoudig te verblijden met bossen bloemen, een mooi sieraad of een romantisch diner. Maar hoe kunnen wij de mannen deze winter verleiden? Hierbij onze 5 cadeautips voor mannen. Onbezorgd richting de feestdagen!

1. De Muts

Een accessoire die geen enkele man kan missen in de winter: de muts. Eén van de meest uitstekende cadeautips voor de mannen. Le Bonnet heeft een hele reeks met mooie mutsen in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Kies voor safe met een zandkleur, of knal roze voor de durfal.

Cadeautips voor mannen
Le Bonnet Beanie Sand – Tenue de Nîmes

2. Een draadloze oplader

Ok, moet hij wel een Iphone hebben, maar een draadloze lader is dan toch echt wel heel erg handig! Hoeft hij ook jouw kabeltje niet elke keer te jatten en je struikelt niet meer over zijn onhandige snoertjes. Wij zeggen, prima cadeautip.

Cadeautips voor mannen
Draadloze oplader via Bol.com

3. Schaak!

Echte mannen kunnen schaken, maar dan hebben ze natuurlijk wel een schaakbord nodig (om het te leren). De spellen komen in alle soorten en maten, en in elke range van prijzen. Zin om uit te pakken? Ga voor een klassiek schaakspel met mooi bewerkte schaakstukken. Direct een goede eyecatcher in jouw – sorry zijn – interieur!

Cadeautips voor mannen
Dal Negro schaakspel via Intertoys

4. Een stoer leren kookschort

Wat telt ons kikkerland toch veel keukenprinsen! Niet alleen de keukens van de meeste restaurants zijn druk bevolkt met het mannelijke geslacht, ook steeds vaker vinden we onze vrienden thuis achter het fornuis. Al barbecueënd of deegknedend bereiden ze steeds vaker onze maaltjes. En dat willen wij natuurlijk alleen maar stimuleren! Een ideale cadeautip voor nog meer fun in de keuken!

Leren kookschort van Nordwik

5. Een dooie mus

Bovenstaande tips niet goed genoeg? Weet je het echt niet meer? Of wil je een keer lekker flauw doen? Maak hem dan blij met deze Dooie Mus van designer duo Tjalle en Kasper. In diverse kleuren beschikbaar, hangend aan een treurig kettinkje. Inclusief grafkistje. #flauwhoor

Cadeautips voor mannen
Dooie mus – via Tjalle en Japser

Zelf nog op zoek naar cadeau ideeën? Wat dacht je van een goed boek. Vind hier een aantal tips.