7 x cadeautips voor foodies

Is jouw vriendin, zus, moeder, tante, etc. een echte foodie (definitie: persoon die houdt van lekker eten)? Dan hebben wij hier een aantal leuke cadeautips voor jou op een rijtje gezet. Van cadeaus voor foodies die vooral van lekker eten houden, tot cadeaus voor foodies die ook graag in de keuken staan.

1. Foodie Sieraden

Een minimalistisch, stijlvol sieraad. Dat is dit croissant kettinkje. Zoals de dames van Jukserei zeggen: “If you love croissants as much as we do, then this necklace is made for you. Let’s spread the word: Power to the Croissant!” Meer hoeven wij hier niet aan toe te voegen toch?

Jukserei-Croissant-Necklace-Elisa

2. Foodie Sokken

Een foodie ben je van top tot teen! Dus beginnen we onderaan met onze sokken. De sokken van DOIY zijn namelijk om op te eten. Kleurrijke sokken opgerold tot jouw favoriete sushi.

doiy-salmon-lovers-maki-socks-set-van-3

3. Kookboek

Uiteraard mag een kookboek in dit lijstje niet ontbreken. Ik schreef eerder al over mijn kookboeken wishlist. Daar vind je genoeg cadeau-inspiratie voor jouw foodies: van toffe tosti’s tot daily-dinner recepten.

4. Hagelswag

Een wel heel bijzonder ‘pak’ hagelslag! Hagelswag voor op brood, uiteraard, maar ook lekker door de granola of als topping op je havermout ontbijt. Kies voor traditioneel puur of ga voor een van de bijzondere smaakcombinaties. Kruidnoten smaak bijvoorbeeld. Wel zo toepasselijk!

Hagelslag Caramel Apple

5. Bucket list Dishes

“100 dishes you must eat before you die”. Met wie ga jij de challenge aan? Kun jij een gerecht van je bucket list afstrepen, dan verwijder je een van de 100 vakjes. Achter elk vakje vind je een passende illustratie.

doiy-bucket-list-poster-100-dishes-you-must-eat-before-you-die

6. Food-accessoires

Maak je huis helemaal af met een aantal leuke food-accessoires! Bijvoorbeeld een donut- of hamburgerkussen. Of een handig notitieblok voor je boodschappenlijstje, in de vorm van een frietje of pizza slice.

7. Chocoholic abonnement

Een abonnement op chocolade? Ik wil het. Nu. Het perfecte cadeau voor de chocoholic(s) in jouw familie of vriendinnen. Tenzij jij de grootste chocoholic bent, dan zou ik snel beginnen met hinten! Met dit abonnement geef je 3, 6 of 12 maanden lang, elke maand een chocoladeverrassing cadeau.

ChocSTAR Chocoholic abonnement