Cadeautip: sieraden van MooiAF

Vaak kom je via via de mooiste en leukste dingen tegen. Zo kwam ik uit bij een Facebookpagina met unieke sieraden. MooiAF heet het. Een lange tijd geleden was er een like & win actie. Daar heb ik aan meegedaan. Helaas was ik niet de gelukkige winnaar van de armband. Maar ik vond het exemplaar zo mooi dat ik heb besteld heb!

MooiAF

Met mijn bestelling kwam ik in gesprek met Anita. Ze stelde me allerlei vragen om mijn armband zo persoonlijk mogelijk te maken zodat hij helemaal naar mijn zin was. Ze heeft mijn armband opgestuurd. Het kwam in een mooi pakketje binnen en ik was enorm nieuwsgierig. Toen ik het uitpakte vond ik de armband echt geweldig! Dit moet ik onthouden bedacht ik me!

Persoonlijk cadeau van MooiAF

Mijn beste vriendin was een tijdje geleden jarig. Weer een jaartje ouder en welk cadeautje ga je bedenken. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug dus ik dacht gelijk aan iets persoonlijks. Ik ben op de Facebookpagina en site gaan kijken van Anita en heb nogmaals contact met haar gezocht. Ze wilde heel graag met me meedenken naar de mogelijkheden. Dit is het resultaat geworden! Mijn vriendin is er super blij mee. Het is altijd leuk om een persoonlijk en een uniek cadeau te krijgen. Maar voor mij als gever was het ook een zeer geslaagd moment.

Mooiaf

Je kunt bij MooiAF natuurlijk voor veel meer moois terecht. Het zijn niet alleen maar persoonlijke armbanden met foto- of een tekstbedel, maar ook verschillende armbanden voor dames, heren en ook voor kinderen. Anita is een en al oor voor je tijdens een bestelling en komt met verschillende opties, super fijn!

Anita zegt zelf : ”MooiAF is de naam waaronder al mijn creatieve uitspattingen samenkomen; ‘Mooi van Anita Friesen’. Dingen die me blij maken bij het creëren, en me trots maken als ik jou erdoor kan laten stralen.”

”De achterliggende gedachte van het maken van persoonlijke sieraden is, dat ik als moeder, graag een sieraad wilde dragen met iets van mijn eigen kinderen. Een foto- of een tekstbedel met de namen van mijn kinderen. Ergens bedacht ik mij opeens dat ik toch niet de enige moeder kan zijn die graag iets persoonlijks van haar eigen kinderen wil dragen? Dat inspireerde mij, en zo heb ik mijzelf er verder in verdiept en zijn deze sieraden tot stand gekomen.”

Kortom ben je op zoek naar een origineel en misschien wel persoonlijk cadeau? Neem eens een kijkje op de site of via de Facebookpagina van MooiAF.