Lifestyle

Bye bye saaie broodtrommel…Hello Boho-Tiffin!

Scroll naar beneden om te zien hoe je een gave Tribal Boho-Tiffin kunt winnen!

Hip en healthy! 2 woorden die voortaan perfect samengaan, gelukkig! Wij ladies zijn de laatste jaren aardig op de healthy tour. Niks geen standaard boterhammen met pindakaas mee voor lunch (al is dat heel soms toch verdomde lekker!) maar steeds vaker kiezen we voor gezondere en minstens net zo lekkere alternatieven! Met veel variatie ook. Want een salade is echt niet zo ingewikkeld klaarmaken en ook een handje nootjes is een lekker en gezond alternatief voor een stuk chocolade tijdens je middagdipje. Waar ik een tijdje geleden nog met saaie Tupperware bakjes aankwam op mn werk of het strand om al dat healthy lekkers in mee te nemen en het daarom soms toch voelde als een straf, is dat radicaal omgeslagen sinds ik de onwijs mooie, handige en hippe boxjes van Boho-Tiffin ken! Ik weet het zeker…jij bent ook gelijk verkocht! Het is elke ochtend weer een genot om de 3 bakjes te vullen met een healthy lunch en snack!

Verre Oosten

Chantal besloot ook gezonder te gaan eten om haar energiedipjes tegen te gaan en was ook snel verveeld door de saaie plastic bakjes. Geïnspireerd door de stapelbakjes (Dabba of Rantang genaamd) uit het Verre Oosten, waarin mensen in India tussen de middag gewoon een warme maaltijd meenemen (compleet met rijst, groente en vlees), was dit het startpunt voor de Boho Tiffin. Een hippe stapelbare lunchbox gemaakt van hoogwaardig RVS materiaal.

Put it all in the mix!

Het concept is eigenlijk heel simpel: put it all in the mix! Je kan kiezen uit 5 stuk voor stuk hele toffe designs met mooie kleurrijke bohemian printjes. Dan kies je een unieke hanger van restleer en mooie kralen erbij en maak je vervolgens je set compleet met een netbag in een knalkleur. Simple as it is. Een Boho-Tiffin die helemaal past bij jouw stijl en uitstraling. En waar je graag mee gezien wordt op de fiets, op het strand en op je werk. Gezond eten is nog nooit zo leuk geweest. En om je hiervoor inspiratie te geven, heeft Chantal in samenwerking met The Green Happiness ook een leuk receptenboekje samen gesteld.

Waar?

De Boho-Tiffin lunchboxes zijn te koop via de website www.boho-tiffin.com
en de prijs is € 39,95 inclusief de leren hanger en de toffe netbag. Super leuk dus om voor jezelf te kopen, maar zeker net zo leuk als cadeautje voor die lieve vriendin of hippe zus!
Boho-Tiffin  fashion for food

Wil je de mooie Tribal Boho-Tiffin winnen?

Wij mogen er van Chantal een weggeven! What’s not to like?! Meedoen is simpel:
Like ons en Boho-Tiffin op Facebook
Volg ons en Boho-Tiffin op Instagram

En wie weet is deze Boho-Tiffin dan binnenkort van jou. We maken 1 december de winnaar bekend via onze Facebook en Instagram site.

Boho Tiffin Winactie

2 reacties

 • Patty

  Super gaaf zeg, ik maak heel graag een kansje! Ik ben echt van zelf heel veel eten klaarmaken en proberen altijd onderweg wat bij me te hebben… en die plastic bakjes. Ik weet niet hoe het kan maar ben altijd wel weer deksels kwijt of ze sluiten niet meer goed, hahaha… of ze gaan open in je tas. Je kent het wel. Met deze schitterende Boho Tiffen is het DOEI saaaaaie broodtrommels en HALLO gaaf verschillende lagen om lekker je comfy food in te vervoeren. Duimen dus voor deze droomprijs! Aan alle stappen ‘voldaan’ om het maar zo te zeggen, en nu gewoon duimen en genieten denk ik dan maar… iedereen succes die meedoet met deze leuke actie! Ik hoop op een gelukje zo op deze druilerige regenachtige dagen 🙂 fijne zondag! groetjes Patty

 • joyce pots

  Lieve Ladifyl en Boho-Tiffin – Fashion for Food
  Het zou toch echt te gek zijn om deze mooie ‪#‎boho_tiffin‬ te mogen winnen.
  Mijn lunch op stijlvolle wijze mee te kunnen nemen
  Die laat ik me dan nooit meer afnemen
  Ik weet dat delen bij deze aktie niet nodig is
  Maar de tribal tiffin is een item wat ik nog mis
  Ik duim met veel plezier
  En dankje voor de mogelijkheid die we hebben hier

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.