By SaS – van sjaals tot stola’s

Via via zag ik steeds vaker hele mooie stola’s voorbij komen op Facebook. Ik besloot daarop eens te gaan zoeken naar wie er achter de stola’s zit van By Sas. Zo kwam ik terecht bij Saskia.

By SaS

Saskia is begonnen met het maken van een stola voor haar zus in november 2014. Nadat ze een stola voor haar zus had gemaakt besloot ze er een te maken voor haar 4 jarige dochter. De stola is aan de achterkant gevoerd en heeft aan de voorkant een fleurige print welke me meteen doet denken aan PIP!

Haar dochtertje ging met de stola naar school en er kwamen steeds meer vragen van moeders, klasgenootjes en nichtjes om een stola te maken. In december 2014 startte Saskia een Facebookpagina van By SaS en sindsdien loopt het als een trein! Bestellingen komen binnen via haar Facebookpagina. Saskia is in januari 2015 een website begonnen maar deze heeft (nog) geen webshop.

Naast haar werk als trajectbegeleider GGZ is ze dus steeds meer bezig met het maken van prachtige unieke stola’s. Doordat het echt handwerk is, heeft iedere stola een eigen touch. Van allerlei soorten prints en franjes, het kan allemaal By Sas! Het bijzondere aan By Sas is de passie die Saskia in het maken van een stola legt. Ze zegt ook : ‘Ik denk bij een stola altijd, zou ik hem zelf dragen?’ In december kwamen er door Sinterklaas en Kerst veel bestellingen binnen, van Oldenzaal tot zelfs aan Oostenrijk!

Naar geheel eigen wens

Saskia verteld dat er 2 weken geleden een bruid in spé bij haar is geweest samen met haar moeder, schoonzus en nichtjes om een stola voor bij haar bruidsjurk uit te zoeken. Alle stoffen werden door Saskia op tafel van gelegd en hier is geheel naar eigen wens een mooie stola voor gemaakt!

Saskia is heel bescheiden en dat siert haar! Haar passie is écht het creatieve. Ze vindt het leuk om van een stof een prachtige stola of sjaal te maken en dat zie je aan haar als ze erover praat. Haar creativiteit zie je in elke stola, aan elk detail wordt gedacht en zo onstaat een mooie stola!

Er worden voor meisjes en vrouwen stola’s en sjaals gemaakt! Als je dus op zoek bent naar een leuke stola voor je dochter of een leuke sjaal voor jezelf ben je BySaS aan het juiste adres! Hieronder zie je een paar meiden stola’s:

Stola of sjaal?

In de winter zijn de stola’s ideaal om te dragen onder een vest of tijdens een lange winterse wandeling onder je jas. De stola’s zijn allen gevoerd met fake fur. In de zomer is een stola te warm maar wil je er nog steeds trendy bij lopen! Hiervoor maakt By SaS sjaals welke niet gevoerd zijn maar een mooie zachte achterkant hebben van bijvoorbeeld een effen kleur op zachte stof.

Waar te koop?

Een sjaal of stola van By SaS kun je bestellen via haar Facebookpagina maar zijn sinds kort ook te koop in de winkel Madammekus in Udenhout. De levertijd van een stola of sjaal is ca. 10 werkdagen.  De verkoopprijzen zijn voor de meiden stola/sjaal € 34,95 en voor de dames stola/sjaal geldt een vanaf-prijs van € 49,95.

Meer informatie?

Ga naar de website van By SaS, de Facebookpagina of naar de winkel van Madammekus in Udenhout.