Budsies: Wekt je kiddo’s tekeningen tot leven!

Knuffels! Ieder kind heeft er eentje, een favoriete knuffel! Groot, klein, met of zonder geluid, een pop, een doekje met een hoofdje van een konijn eraan, of gewoon een echte gold old teddybeer. Deze moet werkelijk waar overal mee naar toe en veel ouders zullen waarschijnlijk het moment kennen, dat ie per ongeluk vergeten was……paniek! Naast deze buddies, is er iets wat kinderen niet 1 maar wel honderden hebben….tekeningen! Ook in alle groottes en verschillende kleuren! Die kiddo’s tekenen echt alles en hebben een compleet eigen fantasiewereld! Mama heeft vaak handen en voeten als bezems, is papa vaak nog groter dan het huis waar ze in wonen en de zon lacht altijd (dat doen wij altijd als de zon schijnt, maar goed). Vaak zijn het eigen verzinsels van de meest gekke figuren waarvan sommige dingen met enige regelmaat terug komen. Ze blijven weken op het prikbord of de koelkast zitten en vervolgens belanden ze vaak in de papierbak. Zonde, vinden ze bij Budsies! Want hoe leuk is het dan om deze 2 passies van kinderen te combineren en zo een blijvende creatieve herinnering tot leven te wekken?!

Budsies

Budsies maakt knuffels van echte kindertekeningen. Het idee is heel simpel, je stuurt je favoriete tekening van je kind naar Budsies en zij maken er in 8 tot 10 weken een échte knuffel van. Hoe vet is dat?! De tekeningen worden eerst gescreend (alleen eigen creaties worden gemaakt en geen Disney prinsessen omdat daar natuurlijk copyright op zit) vervolgens gecheckt op veiligheid en dan gaat een team van ervaren naaisters je favo buddy in elkaar zetten! Allemaal volgens de laatste ‘standaard’ en gemaakt van hypoallergeen materiaal. En zo komt de crea tekening van je kind tot leven in de vorm van een knuffel.

Bekijk het filmpje om te zien hoe een tekening tot leven komt!

Waar bestel ik mijn Budsies?

Voor zo’n 69 dollar kun je al een Budsies bestellen (standaard maat is 40 cm, maar hij kan groter) op hun site en ze verzenden sinds kort gelukkig ook naar Europa (daar betaal je dan wel 25 dollar voor). Wij gaan er binnenkort zeker eentje bestellen, jij ook?
Ps….voor degene die geen kinderen hebben, ze maken ze ook van volwassen tekeningen en zelfs ook van ‘echte’ mensen. Dus stuur die leuke selfie en krijg hem terug als pluche variant! Hihi.

Hét perfecte cadeautje voor je kind dus. Want wie ziet er nu niet zijn leukste fantasieën tot ‘leven’ komen?!