SP: Brillen shoppen alsof het schoenen zijn: Nieuwe outfit, nieuwe bril!

We kijken steeds vaker en langer naar onze schermen. Werken, Netflixen, bloggen, Instagrammen. Alles gebeurt op een schermpje. Helaas vinden onze ogen dit minder
leuk dan wij zelf. Onze ogen gaan er op achteruit. Voor we het weten behoren we allemaal tot de brildragende Nederlanders, waarvan de teller nu al op 60% staat.

Een bril niet alleen noodzaak

Gelukkig is het dragen van een bril allang niet meer alleen noodzaak. Een bril is tegenwoordig een belangrijk fashion-item. Niet gek ook, als meer van de helft van de Nederlanders er toch een moet dragen. “Kunnen we er maar beter een fashion-item van maken”, moeten de Fashionista’s bedacht hebben.

De bril is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van je outfit én nog belangrijker: het onderstreept je persoonlijke stijl. Aangezien wij vrouwen nog wel eens kunnen wisselen van kledingstijl is het wel zo leuk om bij elke stijl een passende bril te hebben… en dat kan een duur grapje worden.

Duur grapje?

Beter gezegd: kon een duur grapje worden. Bij online optiek Charlie Temple koop je online jouw een fashionable én betaalbare bril(len)! Het is een kwestie van uitzoeken, passen in de virtuele paskamer en je bent klaar om te bestellen. Schiet je een beetje op en bestel je voor 18.00, dan heb je de volgende dag je nieuwe bril al
op je neus.

Spannend of toch maar raar om online een bril te kopen? Dat snappen ze bij Charlie Temple en daarom geven ze 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. Het proberen waard toch? Vanaf € 25 heb jij een bril of zonnebril met glazen op sterkte.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Charlie Temple.