Brights by OPI

Naast de Aloha from OPI collectie, is er deze zomer ook de Brights by OPI. In deze collectie zitten negen felle kleuren als nagellak, including een paar neon kleuren! Gave kleuren voor in de zomer! En ik heb er hiervan zes voor jullie getest.

Brights by OPI

Tover je nagels of teennagels om tot een waar fashion statement deze zomer! De kleuren staan namelijk super mooi bij een zongebruinde huid en maken je outfit af (zeker op een zon overgoten eiland ;)).
Ga je liever voor een bescheiden kleur? Kies dan een combi van pastel met nude!

OPI Brights

The Berry Thought of You

Een geweldige diep roze kleur! Hij knalt echt van je nagels af. Ik heb mijn nagels twee keer gelakt met The Berry Thought of You voor het beste resultaat.

Can’t Hear Myself Pink!

Dit is een zachtere roze kleur met glinster effect, staat heel cool op je nagels! Can’t Hear Myself Pink geeft een gouden gloed op je nagels af en geeft het beste resultaat naar twee keer lakken.

I Stop for Red

De naam zegt alles al! Rood! Een felle kleur rood waar je wel een beetje lef voor nodig hebt ;). Ik vind het een super kleur die lekker spreekt.

I Sea You Wear OPI

I Sea You Wear OPI is een helder blauwe kleur met glitters erin. Persoonlijk vond ik deze kleur minder mooi bij mij passen maar hij lakt heel fijn en geeft na twee keer lakken het beste resultaat.

On Pinks & Needles

On Pinks & Needles is een blanke lak met fel roze stukjes erin. Je moet heel secuur lakken om alle roze deeltjes mooi over je nagel te krijgen! Ik gebruikte hem als op de eerste foto als gewoon nagelak. Op de derde foto zie je dat ik mijn nagels eerst heb gelakt met Suzi Shops & Island Hops uit de Aloha collectie. Vervolgens deed ik hier twee laagjes van On Pinks & Needles overheen! Dit gaf een heel cool effect.

My Car has Navy-gation

Inderdaad navy blauw. Ik hou van blauw dus vond deze kleur prachtig. Staat gaaf als je een effen kleur top aan hebt op een donker blauwe broek!

Tip: met OPI Ridgefiller of de spierwitte Alpine Snow nagellak als base coat, krijgen de Brights kleuren een nog feller effect!

  • Breng 1 laag van de gekozen base coat aan
  • Breng 2 laagjes kleur aan
  • Breng als laatste een top coat aan voor extra bescherming en een mooie glans!

De overige kleuren uit de Brights by OPI (welke ik niet heb getest) zijn:

  • Life Gave Me Lemons
  • Hotter Than You Pink
  • Down to the Core-al

Fel, feller, felst!

Ik ben fan van de Brights by OPI! Leuke vrolijke kleurtjes waarmee ik mezelf al helemaal over het strand zie lopen! Er is ook voor deze collectie weer een mini pack uitgebracht ; met zes 3.75 ml flesjes, hierin zit Hotter than You Pink, Can’t Hear Myself Pink!, Down to the Core-al, Life Gave Me Lemons, I Sea You Wear OPI en My Car has Navy-gation, voor slechts € 35,95. Super handig voor je vakantie of leuk om te geven.

De overige kleuren koop je voor €14,25,- bij DA, Douglas, Kappé Schiphol en de OPI salons.

Alle kleuren uit de Brights by OPI collectie zijn eenmalig en beperkt verkrijgbaar. Zorg dus dat je snel je favo kleur koopt, zodat je er deze zomer vrolijk bij loopt!