Bries: dé place to be voor een stranddag in Noordwijk

Onlangs werd het strandseizoen officieel geopend! En dat wil zeggen….de dagen worden langzaamaan langer, het blijft langer licht, de rode wijn wordt ingeruild voor zonnige cocktails, de rokjes en slippertjes kunnen uit de kast en de panty’s heel snel ergens achterin diezelfde kast en we zijn vaker op het strand te vinden voor borrels in de zon met vrienden! We like!!! Laat het voorjaar en de zomer maar komen! Wij gaan jullie in de aanloop naar de zomer natuurlijk voorzien van dé modetrends van dit voorjaar, welke zonnebrillen zijn hot, wat bestel je dit jaar nou op het terras en natuurlijk….waar moeten we zijn?! Nou…..wij zijn zeker regelmatig bij Bries in Noordwijk te vinden!

Sophisticated

Met zijn sophisticated interieur met mooie warme oranje/ rood accenten zeker een fijne plek om lekker een dagje aan het strand door te brengen! Zowel buiten op het terras als lekker op een ligbedje met kingsize windscherm. Deze huur je al vanaf 10 euro voor een hele dag. En het bijzondere is, met een slim vlaggetjes systeem kun je vanaf je ligbedje in de branding ook gewoon je wijntje met een hapje of die gezonde salade bestellen. Daar houden wij van! Ook kun je massages boeken en zijn er op vaste tijden in de week yogasessies! Een mooier begin van je dag kun je niet wensen, lijkt ons.

Food & cocktails

Belangrijk aan zo’n dagje strand is natuurlijk ook lekker eten en drinken. En daar werkt de menukaart van Bries fijn aan mee! Wat een keuze!! Zowel voor het ontbijt, lunch als voor diner is het moeilijk kiezen uit de overzichtelijke kaart. Van heerlijke ontbijtjes met slow juiced sapjes en zuurdesembrood, mooie verrassende broodjes tot werkelijk goddelijk sashimi’s, vers bereide visjes, maar ook mooie stukken vlees. Man, wat houden wij van zo’n uitgebreide kaart, maar wat is het moeilijk kiezen. Ook is er een grote variëteit aan borrelhapjes. Heerlijk voor bij een wijntje of een lekkere cocktail.

Ook leuk: op woensdagavond is er de Fish market waar je uit het dagverse aanbod kan kiezen wat vervolgens alla minute voor je bereid wordt op de lavagrill. En op zondag is het Sunday Steakmarket, zelfde principe maar dan met een lekker stukje vlees.

Waar?

Je ziet…….reden genoeg om eens een bezoekje aan Bries te brengen. Is het niet voor een dagje strand, dan zeker om er goed en lekker te gaan eten! Je vindt Bries op de Koningin Astrid Boulevard 102 in Noordwijk. Bezoek hun site om alvast in de sfeer te komen.

En laat je het ons weten als je bent geweest?! We zijn benieuwd of jij wel kon kiezen van de menukaart 😉