Breaking news: Steve Madden lanceert hakkencollectie met Fred van Leer

Hakken x Fred van Leer, dat klinkt helemaal niet zo verrassend. Verrassender is dat de nieuwe collectie van Steve Madden in samenwerking met Fred van Leer maar liefst t/m maat 45 gaat! Kortom, een pump, hak of laars voor iedereen!

Steve Madden x Fred van Leer

Uitgesproken en kleurrijk. De collectie die Fred van Leer in samenwerking met Steve Madden ontwierp is er één om van te smullen. De hakken zijn net kleurrijke snoepjes die rechtstreeks uit de snoepjeswinkel lijken te komen: je wil er gewoon in bijten! To Bite For is de slogan voor de collectie, wat dan ook meteen tot collectie- en campagnenaam bekroond is.

Steve Madden lanceert hakkencollectie met Fred van Leer

Wie de hak past…

Gewaagd, out of the box en een echte personality. Fred van Leer en Steve Madden delen eenzelfde passie en mindset. Zowel de persona Fred als het merk Steve Madden nemen geen blad voor de mond en hebben een gedeelde fascinatie voor hoge hakken. Een samenwerking kon dan ook eigenlijk niet uitblijven..

Fred: “Vroeger, toen ik nog jong was, had ik al een fascinatie voor hoge hakken en mijn stijlicoon Jessica Rabbit, Barbie en de toen zo populaire pin-up girls. Hoe hoger de hak, hoe mooier de benen en voeten uitkomen. Nu komt mijn droom uit met een eigen collectie pumps en laarzen in de meest heerlijke kleuren. Ik vind het super tof dat ik de collectie met Steve Madden samen mag maken. Het merk staat voor inclusiviteit en diversiteit en we gaan ook nog eens t/m maat 45. Dus vrienden en vriendinnen wie de hak past…trekke hem aan.”

Steve Madden lanceert hakkencollectie met Fred van Leer
Steve Madden lanceert hakkencollectie met Fred van Leer

De #TOBITEFOR collectie

Comfortabel en bedoeld voor iedereen die net zo verliefd raakt op deze hooggehakte showstoppers als Fred. De collectie bestaat uit kleurrijke Daisies in (lak)leer, met variaties van studs en slangenleer, ideale zomer sandalen (de Ravaged), die later in het seizoen te verkrijgen zijn en zeker indruk zullen maken op de high heel-liefhebber en niet-te-missen overknees die net zoals de andere stijlen verkrijgbaar zijn in de maten 36 t/m 45 met een verkoopprijs van € 109,99 tot € 159,99 via de website van Steve Madden.