Bonsai: exclusieve wijntjes proeven!

Wijn! Veel vrouwen houden ervan! Als borrel op het terras, lekker bij het eten of ’s avonds op de bank. Vaak is het een prima wijntje uit de supermarkt of de slijter, maar zelden een echte topwijn. Simpelweg omdat hier vaak een hoger prijskaartje aanhangt en onze wijnkennis ons in de steek laat om te bepalen wat we écht lekker vinden en welke fles dus het geld waard is. Bonsai komt met dé oplossing!

Bonsai

Een gezamenlijke droom van 4 mannen met verschillende achtergronden, maar allemaal met een passie voor lekker eten, drinken en reizen. Bonsai brengt prachtige boxen op de markt met daarin 3 wijntubes van ieder 100 ml met daarin de meest exclusieve wijnen, zonder in te boeten op kwaliteit. Elke tube is goed voor een mooi gevuld glas wijn. In het bijgeleverde boekje vind je bovendien ook nog leuke wijnweetjes (welk glas neem ik, hoe kijk, ruik en proef ik?) en veel aanvullende informatie over de betreffende wijnen (hoe drink je hem, bij welk gerecht, waar komt hij vandaan, welke druif is er gebruikt etc.). Kortom…..je gaat in een mum van tijd van wijnliefhebber naar wijnkenner 😉

Wijnbox

De eerste box van Bonsai bestaat uit een Domain du Chardonnay, Chateau de Saint Martin en een Domaine Habrard ( 1 witte en 2 rode), allemaal uit verschillende streken in Frankrijk (Bourgogne, Provence en de Rhone vallei). Aangezien ik persoonlijk meer een witte wijn drinker ben, was die voor mij hemels, maar eerlijk is eerlijk……..stuk voor stuk zijn het fantastische wijnen, waar je toch echt wel verschil proeft met dat wijntje van de lokale slijter of supermarkt. Een aanrader dus. Zeker voor jezelf, maar minstens net zo leuk om cadeau te geven (in plaats van dat standaard bloemetje)!

Je bestelt de wijnbox voor € 34,75 online bij www.wearebonsai.com

SALUT!