Body & Oils van Etos

Onlangs is de body & oils lijn van Etos uitgebreid. Met deze producten wordt je droge huid binnen no time weer zacht en soepel.

Body & Oils van Etos

Met de nieuwe handcrème, bodylotion, bodycream en massage olie van Etos wordt het verzorgen van je huid een echte weldaad. Deze producten hydrateren je huid intens en maken je huid super zacht. Of je nu intensieve verzorging nodig hebt, jezelf wil verwennen of in de ochtend snel klaar moet zijn ; Etos heeft voor elke lifestyle en behoefte het product. Uiteraard met de fijne prijs die je van Etos gewend bent!

De producten welke wij hebben ontvangen zijn:

  • Etos Hand & Nail Cream
  • Etos Body Lotion Hypoallergeen
  • Etos Body Cream Gallica Rose
  • Etos Massage Oil

Etos Body Lotion Hypoallergeen

Heb je last van een gevoelige huid? Deze bodylotion bevat geen parfum, geen kleurstoffen en is dermatologisch getest, waardoor hij geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Hij kreeg zelfs het Huid Allergie Keurmerk (een initiatief van het Huidfonds): dat betekent dat bij gebruik van dit product de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is. Aangezien ik een gevoelige huid heb was ik zeer benieuwd naar deze bodylotion. Na het gebruikt te hebben kan ik zeggen dat de bodylotion snel intrekt en mijn huid goed verzorgd. Deze bodylotion kost € 3,29- voor 200 ml.

Etos Body Cream Gallica Rose

Als je extra tijd hebt voor je verzorging is Body Cream Gallica Rose een absolute must-have! De body cream is volromig en verzorgd je huid zeer intenstief. In de cream zit het verzachtende allantoïne. Deze body cream zorgt voor een babyzacht huidje! De body cream kost € 3,99- voor 250 ml.

Etos Hand & Nail Cream

Je handen gebruik je de hele dag. Door kou en droge lucht kunnen je handen al wat snel droog aanvoelen. En je nagels? Die kunnen flink te lijden hebben van sopjes en veelvuldig wassen. Gelukkig is er Hand & Nail Cream! Deze cream, met lichte textuur en verrijkt met provitamine B5, trekt razendsnel in, hydrateert en ondersteunt bij broze nagels. Dag droge handen! De Hand & Nail Cream kost € 2,49- voor 75 ml.

Etos Massage Oil

Wie houdt er nu niet van een goede massage? Juist, iedereen houdt van massages! Etos heeft een fijne massage olie met amandel- en sojaolie, calendula en vitamine E. Naast ontspanning dus ook nog goed voor de hydratatie van je huid en helpt het huidherstellende vermogen. De olie laat zich makkelijk verdelen en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Goede reden dus om vanavond eens om een massage te vragen ;)! De massage olie kost € 3,49- voor 150 ml.