Bluft: Cactussen van staaldraad! Hoe vet?!

Cactussen. Een tijdje terug kon je al lezen waarom het stekelige Mexicaanse plantje zo’n trend is én waarom wij ontzettend fan zijn! Ze zijn vrolijk (elke keer als ik er een zie, verschijnt er een lach op mijn gezicht), je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en maten (dik, dun, bol, roze, stekelig, geel, aaibaar) en wat vooral fijn is voor velen onder ons….zelfs als je geen groene vingers hebt, kun je ze redelijk makkelijk in leven houden (al presteren sommigen van ons het dan toch om ze gelijk de eerste week te verzuipen ;-))

Goed nieuws voor de ladies die niet gezegend zijn met groene vingers.
Op de onwijs leuke online concept store Bluft vind je het stekelige plantje van jawel…staaldraad! En het leuke is: ook in alle soorten, kleuren en maten!

Van mini zilver tot maxi koper

Van mini bolcactus tot een heuze 3-poot van 30 centimeter, ze zijn allemaal even leuk! Ze hebben ze in een aantal kleuren staaldraad, namelijk wit, zwart, zilver en koperkleur. Dus er is er altijd wel eentje die in jouw interieur past. Mooi sophisticated op een houten blokje is dit een echte eye-catcher op jouw vensterbank, bureautje of krukje. En het allerfijnste is natuurlijk wel dat hij er zonder blikken of blozen volgend jaar nog net zo prachtig bij staat 😉

Waar?

Je koopt ze bij online concept store Bluft en de prijzen variëren van € 15 tot € 30 euro. Prima te doen dus. En deze leuke cactussen zijn niet het enige toffe wat je bij Bluft kan vinden. Van mooie kaarten met leuke teksten tot onze favoriet…..een snijplank in de vorm van een ananas. Die staat op hoog op mijn verlanglijstje! Ben benieuwd wat er in jouw winkelwagentje belandt!