Bloom Gin & Rose Lemonade

Toen wij laatst op het TREK festival in Den Bosch waren en het bloedje heet was, hadden we zin in een lekker niet te zwaar vallend alcoholisch drankje… En toen was daar de prachtige stand van Bloom Gin & Rose Lemonade!

Bloom Gin & Rose Lemonade

Bloom Gin & Rose Lemonade (alcoholpercentage van slechts 6,5%) is een ready to serve drankje gemaakt van de heerlijke Bloom Gin met de Fentimans Rose Lemonade wat gegarandeerd staat voor kwaliteit. Met dit drankje heb je dus altijd de juiste combinatie van beide! Het drankje is lichtzoet en heeft een citrus-afdronk. Je schenkt het drankje in, voegt wat ijsblokjes en 3 aardbeien toe and cheers!

Fentimans Rose wordt onder andere gemaakt van het sap van citroenen en pure Rose Otto olie uit de wereldberoemde Rose Valley in Kazanlak, Bulgarije. De heerlijke Bloom Premium London Dry Gin is een delicaat bloemige gin gemaakt met plantaardige uit een Engels landhuis zoals kamille, pomelo en kamperfoelie die de smaak onderscheidend maakt. Een perfect drankje voor mensen die een meer verfijnde en subtiele Gin ervaring willen ervaren.

Bloom-RTD-Rose-Lemonade6

Het drankje is pas net in Nederland en daardoor (nog) niet bij elke slijterij verkrijgbaar. Je kunt er op het terras naar vragen en de drankjes zullen ook op diverse festivals verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn de flesjes vanaf heden ook verkrijgbaar via Sligro, Hanos en of Zegro.

Cheers!