Black & White Landmarks door fotograaf Dennis Ramos! Echt gaaf!

Fotografie. Het is een hobby die ik zelf ook redelijk fanatiek beoefen. Vaak gewapend met mijn spiegelreflex camera ben ik op zoek naar de mooiste plaatjes. Blij kan ik dan ook altijd worden van het werk van mensen die van fotografie hun werk hebben gemaakt.

Spookachtig

Zo ook van de Philippijnese fotograaf Dennis Ramos. Verhuisd naar New York met een wetenschapsdiploma op zak, bleef fotograferen hem bezig houden. Waar hij eerst vooral bezig was met portretten maken met een andere lichtsval dan andere fotografen normaal hanteren, ging hij door die fascinatie voor het licht op zoek naar andere dingen om te fotograferen. En dat werden uiteindelijk tal van bekende gebouwen in Amerika. Altijd in zwart/ wit en altijd met een bijna spookachtige setting maakt hij de meest gave foto’s! Check ze hieronder zelf maar! Creepy bijna toch?

Er staan er nog meer op zijn site en mocht je er eentje aan de muur willen hebben? Ook dat kan. Je kunt ze namelijk ook bestellen. Het zou mij niet verbazen als die van het Empire State eerdaags een keer een van mijn muren siert πŸ™‚ Ik ben fan!