Black & White: altijd goed! In je interieur en in je kast!

Zwart/ wit! Black & white! Een eeuwenoude kleurencombinatie die elke keer weer zijn weg terug weet te vinden naar de mode- en interieurblaadjes. Gelukkig! Een trend die velen van ons kunnen waarderen, omdat ie zo lekker tijdloos is en je er vele kanten mee uit kunt. Of het nou in je huis is of sportief of chique in je garderobe…. black & white is altijd goed! We like!

Goede basis

Persoonlijk draag ik ‘m best vaak als basis. Je kan hem namelijk heel gemakkelijk sportief met leuke sneakers dragen of sophisticated met een mooie pump. Alleen zwart wit is al mooi, maar het laat zich zo leuk combineren met een knal kleur erbij (denk aan een kobalt blauwe pump ;-), of dat knal gele hempje) of met een kek tijgerprintje.

Trendy

Als je denkt dat een zwart/ witte inrichting kil maakt, heb je het helemaal mis. Okay, alléén deze kleuren stralen niet echt veel warmte uit, maar ga hem maar eens combineren met hout. Zó ontzettend mooi en warm! Dan is dat kille binnen no-time weg hoor. Zet daar nog een aantal mooie planten bij en je waant je in een trendy huis in Brazilië. What’s not to like?! Ook laat hij zich mooi combineren met de metalen (pas op dat het dan weer niet te strak wordt, met name met zilver). Rosé goud is grote favoriet en sowieso een mooi item voor in ieder interieur.

Check hieronder voor de nodige inspiratie! Black & White….we love it!