Black Friday: dit zijn de beste deals van 2022

Het is zover, het shopfestijn Black Friday staat weer voor de deur! Hoewel er inmiddels merken zijn die weigeren deel te nemen aan deze consumeerdag, zijn er bij veel winkels nog mooie deals te vinden. Het startschot voor het kerstinkoopseizoen wordt gegeven en dit zijn de beste deals van 2022!

Hyperice Hypervolt Go 2

Lichtgewicht, veelzijdig en strak ontworpen. Ontdek het ultieme draagbare massagepistool van Hyperice: de Hypervolt Go 2. Masseer stress en spanning weg, maak spierknopen los en ga vermoeidheid tegen. De Hypervolt Go 2 is meer dan alleen een massagepistool, het is wellness die met je meebeweegt. Met slechts 0,7 kg en een compact ontwerp past hij perfect in je tas. Met een batterijduur van 3 uur en gepatenteerde QuietGlide®-technologie voor hyperstille sessies, balanceert de Hypervolt Go 2 kracht en draagbaarheid voor een ultieme massage. Slechts een paar minuten per dag zal je helpen om je herboren te voelen en je volledige bewegingsbereik te vinden.

LELO strooit met korting

Deze deal van LELO maakt Black Friday wel extra sexy! Van 2 t/m 30 november geeft LELO kortingen die tot aan Black Friday oplopen tot maar liefst 60% op geselecteerde producten in de webshop. Dit betekent dat jij deze week nog een heerlijk nieuwe toy naast je bed hebt kunnen liggen om spannende seksuele verlangens mee te kunnen vervullen!

Winning Wednesday LELO

Goede Dyson Deal

Weet je nog dat wij over de Dyson Corrale™ draadloze stijltang schreven? Deze Black Friday koop je de stijltang met maar liefst € 100 korting! De Dyson Corrale is een top investering aldus onze Editor in Chief Eline, wanneer je op zoek bent naar een goede stijltang. Deze haartool doet zijn werk goed en snel en gaat maar liefst 30 minuten draadloos mee. Genoeg tijd dus om jouw nieuwe coupe te creëren!

Dyson Corrale

Dekbed-nog meer-discounter

Met een nieuw dekbed tover je jouw slaapkamer in en handomdraai in nieuwe sferen. Helaas zijn dekbedden vaak behoorlijk aan de prijs, dus veel mensen denken wel twee keer na voordat ze zichzelf frisse nieuwe lakens gunnen. Met deze Black Friday deal van Dekbeddiscounter hoef je niet meer te twijfelen. Alle maten per dekbed kosten hetzelfde tijdens het shoppingfestijn. En er zitten pareltjes van dekbedden tussen!

Black Friday

Biker outfit

Wie begint met motorrijden zal een grote investering moeten doen. Niet alleen in de lessen en examens om een motorrijbewijs te kunnen halen (lees hier over Eline haar motorrijlesavontuur), maar ook in een goede en vooral veilige outfit. Van goede schoenen tot een beschermende broek en jas; een kwalitatieve motoroutfit kost geld. Hoe fijn is het dan ook dat Bikeroutfit deze Black Friday lekkere kortingen geeft tot 20% op een heleboel items. Van helmen tot broeken en schoenen, 20% lijkt niet zoveel, maar op een groot bedrag telt het zeker!

Studio SheMoves yogaset

Sophie de Buisonjé is geen fan van Black Friday. “Het veroorzaakt vaak waanzin en we zien mensen als kip zonder kop aankopen doen die eigenlijk niet noodzakelijk zijn”, aldus Sophie. Men geeft bizar veel geld uit en stimuleert hiermee de massaproductie. Tegelijkertijd is zij met haar Studio Shemoves zeer van bewust dat er een groep rationele consumenten is die oprecht op deze periode wacht, zodat ze eindelijk het artikel kunnen kopen wat ze normaal niet kunnen veroorloven. Daarom heeft Sophie met Studio SheMoves besloten om één yogaset, de Coco & Coletta Rouge, aan te bieden met maar liefst 50% (!) korting. Een goede deal wat ons betreft!

Madman schoenen

Black Friday is natuurlijk de ultieme Amerikaanse feestdag voor shopliefhebbers. Het Amerikaanse merk Steve Madden – inmiddels met een goede voet aan Nederlandse bodem – kan dan ook niet anders dan zijn roots vertegenwoordigen door het geven van hoge kortingen in de aanloop naar en op Black Friday. Op vrijwel de gehele collectie krijg je kortingen die oplopen tot 50%. Dus zit je al een tijdje te azen op die pumps met glitters. Wees er snel bij!