Bij deze restaurants vier je dit weekend International Women’s Day

Dinsdag 8 maart is het weer International Women’s Day en dat wordt volop gevierd. Bij deze restaurants in Amsterdam vier je dit weekend al International Women’s Day met speciale drankjes en gerechten.

Zoetigheid en cocktails bij The Duchess

Desserts en cocktails, klinkt als de perfecte combinatie, niet? Het Michelinsterrenrestaurant The Duchess serveert op 5 & 6 maart de Winter Afternoon Tea editie in een IWD jasje. Het restaurant brengt met deze afternoon tea een ode aan alle vrouwen. Waag je aan een overload aan zoetigheid in combinatie met thee én cocktails! Zo worden de ‘On Our Lips’ en ‘Raspberry Gimlet’ cocktails toegevoegd aan het menu van de Afternoon Tea.

Bij deze restaurants vier je international women's day

Een weekend met cocktails en desserts bij IZAKAYA

Is de Pornstar Martini jouw favoriete cocktail? Breng dan dit weekend een bezoek aan IZAKAYA voor het vieren van International Women’s Day. Speciaal voor IWD bedacht het restaurant een variant op deze klassieke en populaire cocktail die tussen 4 en 8 maart geserveerd wordt. Een Pornstar Martini maar dan in de kleur roze: de Pink Pornstar Martini. En dat is nog niet alles. In deze periode serveert de hotspot ook een pavlova dessert met witte chocolade, aardbeien en limoen kaviaar.

Bij deze restaurants vier je international women's day

Een dessert vol liefde bij MOMO

Vrouwen en zoetigheid? Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De trendy hotspot MOMO begrijpt dat maar al te goed en heeft daarom speciaal voor International Women’s Day 2022 een dessert gemaakt. Tussen 4 en 8 maart vind je dit verrassende liefdevolle dessert op de menukaart. En aangezien je ook de dorst wilt lessen, bestel je er één van de prachtige cocktails bij.

Bij deze restaurants vier je international women's day

Zoetigheid in een roze jasje bij ROLADIN

ROLADIN Bakery & Cafe is een high-end patisserie en is sinds een paar weken open voor het publiek in Westfield Mall of The Netherlands. En omdat ROLADIN weet dat vrouwen van donuts, cocktails én shoppen houden, vind je hier voor International Women’s Day een speciale aanbieding. Tussen 4 en 8 maart geniet je tussen het shoppen door van een Strawberry Kir samen met de Isaphan donut. Goede fuel om verder op koopjesjacht te gaan!

Bij deze restaurants vier je international women's day