Hotspot: Bar 35 Bier & burgers! Echt niet alleen voor mannen!

Wie zegt dat een goede stevige burger vergezeld van een heerlijk speciaal biertje en vrouwen niet samengaan?! De tijd dat vrouwen alleen maar aan een wijntje en een salade zitten, is toch écht (gelukkig) voorbij! Een tijdje terug opende in hartje Uilenburg in ons eigen Den Bosch, Bar 35: Burgers & Bier. En dat is sindsdien dé plek waar wij regelmatig met vriendinnen neerstrijken voor een heerlijk speciaal biertje en een goede stevige burger. Of gewoon voor een gezellige borrel!

Van licht zoet tot een mooie tripel

Zoals de naam al doet vermoeden staan er op de kaart heel veel lekkere burgers en 35 speciaal biertjes! Voor ieder wat wils. Van heerlijke licht zoete witbiertjes (onze favorieten: Vedett Extra White en een IJwit van Brouwerij ’t IJ) tot de wat zwaardere maar lekker volle tripels (tip: de Zatte van Brouwerij ’t IJ of eentje van Maredsous). Ze hebben zo’n 6 biertjes op wisseltap dus probeer er gewoon eentje. Ben je niet zo van bier….niet getreurd! De wijn smaakt er ook prima en wat te denken van een lekker cocktailtje? Ga zeker voor de Hendrick’s (Hendrick’s gin + komkommer + Fever Tree Tonic water + één draai met de pepermolen) Wij garanderen je….het blijft er niet bij eentje!

Burgers

Genoeg over de biertjes. Op naar de burgers! Want dat is wat ze kunnen bij Bar 35: hemelse sappige burgers maken. Allemaal mooie burgers (denk aan Black Angus, Kalfsburger, Vis en Vega) bereid op de Josper grill waardoor ze die heerlijk authentieke grill smaak krijgen. De Carpaccioburger (Black Angus, pijnboompitjes, parmezaan, bacon, pestomayonaise en sla) en de Cow vs Pig (met hun voortreffelijke pulled pork) zijn onze torenhoge favorieten! Echt, de pulled pork is hier zoals hij in Memphis ook is! Als je nou genoeg honger hebt (aan te raden ;-)) pak dan vooraf zeker een snaaiplank (met allerlei lekkers) of de beruchte nachos. Let op: wel echt voor de grote eters!

Snack & snaai

Heb je nou gewoon zin in een borrel? Ga dan ook gewoon lekker naar Bar 35. Lekker aan de bar met een biertje of buiten op het toffe terras (heerlijk mensen kijken in die hoek van het centrum), iets lekker van de snack & snaai kaart en met een goei stuk muziek erbij. En lunchen kun je trouwens er ook heel goed.

Kortom: we zien je binnenkort bij Bar 35!