Beter slapen in 6 dagen: de slaaproutine challenge van Mark Schadenberg

Slecht slapen, we doen het allemaal wel eens. En hoe vervelend is dat, nacht na nacht naar het plafond staren in de hoop dat Klaas Vaak je komt halen. Het feit dat we slecht slapen hebben we echter zelf aardig in de hand. Stiekem weten we immers dat swipen op je telefoon in bed niet bevoordelijk is voor jouw slaapkwaliteit. En toch doen we het. Daar start slaapexpert en oud-militair Mark Schadenberg de Slaaproutine Challenge. Een online challenge die in een week tijd jouw slaaproutines moet verbeteren. Op 1 mei start het 6-daagse programma en wij doen mee!

Slaap.cadamy

Bij Slaap.cadamy – een nieuwe online leeromgeving voor slaap – is het vanaf dit voorjaar mogelijk om online cursussen en challenges te volgen om jouw slaap te verbeteren. ‘Nog altijd veel te veel mensen kampen met slaapproblemen die op hun beurt weer voor gezondheidsklachten en oververmoeidheid zorgen. Door mensen te onderwijzen in slaap en mijn ervaringen te delen, is het mijn missie om Nederland beter te laten slapen!’, aldus de goedlachse slaapexpert Mark Schadeberg. Mark vertelt ons dat zo’n 65% van de Nederlanders niet tevreden is met de kwaliteit van zijn of haar slaap, een gigantisch aantal als je het ons vraagt. Geen wonder dat er een school voor slaap in het leven is geroepen.

Beter slapen in 6 dagen: De Slaaproutine Challenge

De kickstart van de Slaap.cadamy vindt plaats op 1 mei 2022. Dan start de allereerste online cursus in de vorm van de Slaaproutine Challenge, een 6-daags programma dat inzoomt op het verbeteren van jouw slaaproutine. Iedere dag ontvangen deelnemers bericht van slaapexpert Mark, evenals een oefening om te werken aan het verbeteren van die slaaproutine. De inschrijving is inmiddels geopend en er wordt afgeteld naar een gezamenlijke start op 1 mei 2022. Wij kunnen niet wachten, want die onregelmatige plafonddiensten zijn we beu. Doe je mee?

Beter slapen in 6 dagen

De Slaaproutine Challenge van Mark Schadenberg