Bering: stel zelf je ring samen!

Ringen! Wij houden ervan! Je kunt er niet genoeg hebben. Van strak rosé goud voor bij die sophisticated black dress of met een mooie natuursteen voor bij je Ibiza party look! Het is vaak nét even die finishing touch van je look! 

Customised!

Bering snapt dat je niet altijd hetzelfde wilt (je hebt tenslotte ook niet elke dag je jeans aan) en heeft een geweldig concept ontwikkeld! Ringen die je helemaal zelf naar je eigen smaak kan samenstellen en dus elke dag kan aanpassen naar je mood en outfit!

In 3 basiskleuren zilver, goud en rosé goud en in een dunne of wat bredere variant. Dus er zit altijd iets voor jou bij! Van gewoon mooi strak vormgegeven tot diamantjes all over the place.

Ze hebben een aantal types basisringen die je heel simpel opendraait en waar je er dan op los kan variëren met 1001 verschillende binnenringetjes. 2 Dunne binnenringetjes in een wat bredere basisring of 1 brede binnenring erin, helemaal goud of tóch rose met zwart. You name it en het is mogelijk.

Prijzen 

De prijzen vallen gelukkig nog erg mee. Voor de basisringen ligt de prijs tussen de 39,90 en 99,00 (afhankelijk van de breedte en de uitvoering natuurlijk). De binnenringetjes variëren tussen 15,00 en 90,00.

Wij bij Ladify zijn fan! En wat is er leuker dan dit soort cadeautjes voor jezelf te sparen of cadeau te vragen voor je verjaardag!

Bering 2