Baileys opent exclusieve hotelkamer tijdens de feestdagen

Het is aftellen geblazen, want nog maar een maand en dan begint voor velen weer een marathon aan sociale verplichtingen. Van de ene kerstborrel rollen we in de ander en ook de dineragenda staat weer volgepland. Zeker in deze drukke dagen is het belangrijk om niet alleen jouw gasten, maar ook jezelf een goed te verwennen. Het drankmerk Baileys opent in de decembermaand de Baileys Holiday Re-treat in het luxe boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam. Eén van de luxe suites van het stijlvolle hotel wordt volledig omgetoverd tot een knusse Baileys-kamer, inclusief een fiks portie pampering. Ben jij one of the lucky bastards die mag gaan genieten van deze exclusieve Baileys-retreat?

The Retreat that keeps on treating

Tijdens het Baileys-retreat bij boetiekhotel Morgan & Mees geniet je van heerlijke quality time voor jou en jouw plus one! Duik het mooi verlichte Amsterdam in voor een dagje shoppen en warm je aan het einde van de middag op met een speciale Baileys met warme chocolademelk in het hotel. In jullie luxe en comfortabele suite staat een ’treat bar’ vol lekkernijen op jullie te wachten. Een vijfsterrenmassage op de kamer met een speciale cocktail als ‘happy end’ maakt deze wellnessbehandeling compleet. Volledig ontspannen schuiven jullie vervolgens van bij het diner dat vol zit met Baileys-accenten.

Win jij een retreat?

Klinkt een nacht in de Baileys Holiday Re-Treat jou als muziek in de oren? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor een van deze exclusieve overnachtingen die plaatsvinden tussen 14 en 19 december. Laat je gegevens hier of hier achter en vertel daarbij waarom jij de decembergekte heel graag even zou willen ontvluchten en misschien geniet jij dan binnenkort van een unieke december escape.

Voorpret: Baileys warme choco recept

Alvast genieten van wat voorpret? Maak thuis alvast eens een overheerlijke Baileys warme choco met het volgende recept.

Ingrediënten

  • 50 ml Baileys
  • 1 el cacaopoeder
  • 100 ml melk
  • Slagroom
  • Toppings als marshmallows of chocoladekrullen

Bereiding

Verwarm de melk zachtjes en roer het cacaopoeder erdoor en giet het daarna in je lievelingsmok. Voeg de Baileys toe en wees niet zuinig met de toppings: een flinke toef slagroom, marshmallows (liefst geroosterd), chocoladekrullen… Gebruik waar je zin in hebt! Bewonder het resultaat en tast toe.