BaggyBoys: Handsfree shopping in Den Bosch

Na een geslaagde dag shoppen lopen we altijd te sjouwen met onze aankopen. Je gaat nog snel die éne leuke boetiek in, maar bij het zien van de grote tas begin je al te zuchten. Wéér een tas erbij.. en je wilde eigenlijk nog een terrasje pakken. Daar loop je dan: bepakt en bezakt als een pakezel, op weg naar je auto die nóg een stukje verder staat.

Ontstaan BaggyBoys

Deze problemen zijn sinds 18 september voorgoed verleden tijd in Den Bosch! BaggyBoys is een nieuw concept ontwikkeld door Dave Beks. Als voormalig stewart bij KLM heeft Dave heel wat ervaring met shoppen ‘all over the world’, maar steeds liep hij tegen hetzelfde probleem aan: het dragen van al die tassen. Nergens ter wereld was er een goede & handige oplossing voor deze vervelende bijkomstigheid van het shoppen. Hij besloot dat daar verandering in moest komen. Hij is met volle enthousiasme aan de slag gegaan en nu vier jaar later is zijn idee werkelijkheid geworden! Er zijn momenteel al 80 winkels en 4 hotels die meewerken aan dit vernieuwende concept en voor een kleine extra betaling worden je shop aankopen zelfs thuis bezorgd.

Hoe werkt het?

Het concept is heel duidelijk en simpel: je download de app van BaggyBoys op je telefoon (Android en IOS), en scant de winkelbarcode wanneer je hebt afgerekend en klaar bent met shoppen. Vervolgens wordt je tas door de koeriers van BaggyBoys opgehaald: herkenbaar aan de hippe zwarte elektrische bakfiets.
Daarna kies je in de app de bezorglocatie waar jij je tassen op wil halen aan het einde van de dag: het pick-up Point in de Verwersstraat in Den Bosch, bij je hotel of thuis!
Nu blijven we natuurlijk heerlijke Hollanders dus de volgende gedachte is: dat zal wel een dure service zijn!  Maar niks is minder waar: als je in 1 van de vier aangesloten hotels overnacht is de bezorging gratis. Voor maar €3,- kan je je tassen ophalen op het pick-up point, en thuisbezorging kost €5,-. Wanneer je in één winkel meer dan €150,- uitgeeft is de service ook geheel gratis.

Er is meer!

Naast deze fantastische service is er nog meer: Wanneer je de app van BaggyBoys download krijg je als extraatje van de Bossche horeca nog vouchers die je iedere dag weer opnieuw kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan een 2e kop koffie gratis of een gratis portie bitterballen op je favoriete terrasje!
Als je de app hebt gedownload en de service hebt gebruikt maak je nu ook kans om een gratis dagje shoppen in Den Bosch te winnen!

Meer informatie?

Wil je alle details nog even rustig doorlezen of ben je gewoon nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website van BaggyBoys of de Facebookpagina! Dave heeft ook een toffe weblog geschreven op Linkedin over het hele proces van BaggyBoys.
Je kunt natuurlijk ook altijd even langs gaan in de Verwersstraat nr. 6 bij het Pick Up Point.