Badkamertrends!

Zoals al vaker gezegd, hebben wij pas ons eigen huis gekocht! Helemaal happy met het huis alleen… de badkamer en de wc waren erg verouderd. En dus gingen we samen op jacht naar de perfecte badkamer.

Badkamertrends

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte badkamer zagen we vele trends! Van infrarood lampen terwijl je doucht, mozaïek achterwanden tot douchewanden in plaats van een standaard inloopdouche. Wij kozen uiteindelijk voor een tegelvloer welke een perfecte houtlook heeft. Hierdoor lijkt het écht hout maar is het toch echt een tegel. Voor de tegels voor de muren kozen we voor witte tegels met een reliëf zodat hier geen stof, haren of zeepresten aan kunnen kleven. De tegel heeft hierdoor nét dat beetje extra als wanneer je voor een gladde tegel kiest. Ook kozen we voor een mozaïek achterwand onder onze spiegel in de badkamer en voor een nisje in ons toilet beneden (inclusief een mooi inbouwspotje).

Inspiratie voor badkamertrends

Inspiratie op doen voor je badkamer, kun je op verschillende manieren doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar badkamers bij Maxaro. Door diverse winkels heen te lopen, hierbij zie je veel showroom model badkamers en krijg je een goede impressie over het uiteindelijke resultaat. Online vind je ook diverse ideeën, kijk eens op Pinterest of Instagram en stel je eigen badkamer samen. Ga met je ideeën naar de winkel en begin met het verbouwen van je badkamer!

Dit artikel is tot stand gekomen met Maxaro.