Review: BABOR – Performance in a bottle

Dit voorjaar komt BABOR met iets bijzonders… Een glazen flesje geheel gevuld met 2 milliliter hightech werkstoffen. Dit zijn de BABOR ampullen. De kleine ampulflesjes bevatten werkzame ingrediënten en zorgen voor een snel resultaat.  Je gebruikt ze voor een kuur van een week en geven je huid een enorme boost. Sinds kort is er een gelimiteerde editie van deze meesterwerken van de BABOR laboratoria voor thuis in de badkamer te koop. Deze vijf werkstofkuren zijn afgestemd op de verschillende huidbehoeften. Op deze manier creëren de kleine ampulflesjes een performance die zich laat zien!

Review

Omdat ik zo benieuwd was naar dit product, heb ik de Vitality van BABOR mogen testen. Ik heb een normale huid maar vaak last van vermoeidheidstekenen rondom mijn ogen, af en toe een paar bultjes en afhankelijk van het weer, vaak een vochtarme huid.

Babor

Als ik naar bed ga heb ik altijd hetzelfde ritueel, ik gebruik een make-updoekje voor het verwijderen van mijn make-up, ik was mijn gezicht met reinigingsgel en doe er nachtcreme op (en oogcreme rondom mijn ogen).  Voor het testen van de fluids van Babor, waste ik mijn gezicht met reinigingsgel, droogde ik mijn gezicht goed af en opende ik een fluid. Deze breek je heel simpel door het handige bijgeleverde plastic buisje, vervolgens doe je wat op je hand en dep je het als ware in je gezicht. Bij mij trok het snel in en de geur van deze Vitality is heerlijk. De vloeistof hydrateert en is absoluut niet vet. Ik herhaalde dit ritueel elke avond, 7 dagen lang.

Foto’s voor:

Foto na gebruik van Babor Vitality Fluids, 7 dagen:

Babor-na

Mijn huid voelt zachter en soepeler aan en ziet er beter uit! Heerlijk zo’n boost voor een week!

De 5 verschillende kuren

Babor

De dorstlesser : Moisture
Bevat 4 x Hydra Plus Active Fluid en 3 x Algae Active Fluid: hydrateert op intensieve wijze met hyaluronzuur en algenextract. Prijs: 7x 2ml, 19,50 Euro

De time-out : Anti Stress
Bevat 5 x Stop Stress Fluid en 2 x New Skin Fluid: vermindert de stress van de huid en biedt haar meer weerstand. 7x 2ml, 24,50 Euro

De vitamine bom : Multi Vitamin
Bevat 3 x Revitalizing Oxygen Fluid en 4 x Multi Active Vitamin Fluid: een vitaminecocktail die de huid uitgebreid verzorgt en haar helpt zich te herstellen. 7x 2ml, 20,50 Euro

De frisheidskick : Vitality
Bevat 5 x Triple Booster Fluid en 2 x Collagen Booster Fluid: reorganiseert de voor het jeugdige uiterlijk verantwoordelijke huidfuncties met drievoudig effect. De huideigen collageenproductie wordt gestimuleerd en verstrakt de huid. 7x 2ml, 30,50 Euro

De tijdreis : Lifting
Bevat 2 x Collagen Booster Fluid en 4 x 3D Lifting Fluid: reorganiseert de voor het jeugdige uiterlijk verantwoordelijke huidfuncties en maakt optisch glad met onmiddellijk effect. 7x 2ml, 31,50 Euro

Waar te koop?

Benieuwd naar wat de kuur voor jou kan doen? Test het zelf! Deze fijne fluids koop je online via BABOR of via een door BABOR aangesloten schoonheidssalon.