Amsterdamse tassendesigner zet in op duurzaamheid

Hoeveel tassen heb jij in jouw kast hangen? Dat zullen er waarschijnlijk meer dan 1 zijn; voor elke outfit een ander. Om niet elke keer een nieuwe tas te hoeven kopen bij de aanschaf van een outfit én met het oog op duurzaamheid, ontwierp het jonge label Studio Gyzell een bijzondere tassencollectie. De Amsterdamse tassendesigner zet in op duurzaamheid met tijdloze ontwerpen voor iedere gelegenheid, die dankzij de hoge kwaliteit en customized design jaren met de drager meegaan én mee veranderen. Met de verwisselbare omslagfronten creëer je namelijk met dezelfde tas een compleet andere look. Favoriet? De gouden front die spectaculair staat op het basis formaat clutch.

Studio Gyzell - Stylemybrand.nl

Studio Gyzell: duurzame tassen

Amsterdamse tassendesigner zet in op duurzaamheid. Studio Gyzell gelooft in de kracht van verandering en brengt met dat idee een nieuw type luxe leren tas, met oog voor bewustzijn. De gelimiteerde collectie bestaat uit drie zwarte tassen en tien verwisselbare, kleurrijke omslagfronten voor het eenvoudig creëren van dertig verschillende looks. Het merk heeft een unieke, integrale benadering van duurzaamheid en gelooft dat consumenten bewuste keuzes maken als ze goed geïnformeerd, geïnspireerd en gemotiveerd zijn. De missie van Studio Gyzell is het stimuleren van bewuste consumptie door de tijdloze schoonheid van een tas én het verhaal te laten zien. Beter kiezen, minder kopen en meer impact maken. En dat is toch een mooie gedachte!

De collectie van Studio Gyzell bestaat uit drie basis designs: een schoudertas, een shopper en een clutch. Hoewel verandering het uitgangspunt is, hebben de tassen een tijdloze vormgeving. Het basis design kan zonder enige toevoeging worden gedragen, of met één van de tien verwisselbare fronts. Van uitbundig goud tot roze en geometrische
vormen in diverse materialen. Af te stemmen op ieders eigen smaak.

Studio Gyzell

Balancing ethics with aesthetics

 • CHANGE:
  Adjust to change Studio Gyzell stimuleert kleine aanpassingen voor een groot impact, zowel met de tassen als de bewuste mindset waar ze symbool voor staan.
 • Ecology Centred Design:
  de eigen fiolosofie van duurzaamheid vormt de leidraad voor het merk om, bij elke stap in het productieproces, de afweging te maken voor de beste optie voor mens en milieu.
 • Social responsibility:
  Studio Gyzell kiest bewust voor samenwerking met leveranciers en fabrikanten in Europa die het milieu en de rechten van werknemers respecteren. Door armoedebestrijding te steunen wil het merk bijdragen aan duurzame ontwikkeling in de maatschappij.
 • Made to last:
  De tijdloze tassen zijn functioneel, kwalitatief sterk en worden gemaakt door ambachtslieden van enkel hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen zodat er een lange levensduur is gewaarborgd.
Studio Gyzell

Ook zo’n tas met een verhaal?

Een tas van Studio Gyzell is een tijdloze investering, een levenslange metgezel die door de jaren heen samen met je mee verandert en mooi oud wordt. Een tas die je doorgeeft aan je dochter en zelfs kleindochter. Met deze collectie maakt Studio Gyzell bewustere keuzes beschikbaar, voor vrouwen met uiteenlopende smaken en veranderende wensen. Ook zo’n tas? De tassen van Studio Gyzell zijn te koop in de webshop van het merk.