Ajax Kijken?! Hier moet je heen! Dit zijn de leukste plekken!

Jongens! Of beter gezegd: Dames! Wat een hectiek afgelopen weken met al het voetbal. We waren er helemaal onderste boven van. Zelfs zo ondersteboven, dat we stiekem even zijn uitgetuned, omdat we het niet meer aankonden. Mocht je nu al denken: vrouw, waar heb je het over? Dan wil je misschien liever alvast door naar het volgende artikeltje.. Denk je nu: O M G ! Ik had hetzelfde, dan is deze voor jou!

DISCLAIMER: Dit heeft alles te maken met AJAX!

Want nog na-snikkend en nog maar net bijgekomen van de Champions League, moeten we weer door naar de Landstitel! En los van het feit dat dat potje baltrap echt best heel leuk is om naar te kijken – en naar de knappe koppen natuurlijk. Is het feestje ook gewoon bijzonder gezellig. En dat het feestje morgen avond los dreigt te gaan, daar is geen twijfel meer aan mogelijk! Dus waar kijk je die wedstrijd morgen avond nu eigenlijk?!

CAFE KUIPER

Het gezelligste cafe in Amsterdam Oost heeft z’n schermen weer klaar hangen op het terras. Eerst nog even een biertje in de zon, om vervolgens de luidste Ajax-liederen uit de longen te schreeuwen! Heel gezellig! En inclusief broodjes kroket.

DE BAJES

Op het Rembrandtplein heb je een van de knapste restaurants zitten: De Bajes. Heel knap om zijn interieur, kunst aan de wand en ook een heerlijke kaart, maar voor morgen is er eigenlijk 1 ding wat alle andere cafes overschaduwt: EEN 10m SCHERM! Joe Joe! En het bier wordt in extra grote glazen geschonken. Ohja en er is een DJ om het feestje helemaal af te maken. Wat wil je nog meer?

Van Leeuwen

Op een steenworp afstand van de Bajes vindt je Van Leeuwen, een schattig, tof klein kroegje op de hoek van de gracht. Altijd heerlijk gezellig druk en ook hier verzamelen alle Ajax fans zich. Lekker op z’n Amsterdams dus.

Leidse

Maar natuurlijk kan het Leidseplein niet ontbreken. Dit is wel een locatie voor de echte diehards, want als je opzoek naar vuurwerk bent of luid gejuich, dan moet je hier zijn! Wees wel alert, want het kan oprecht MEGA druk worden!

Kopstootbar

Als je dan toch op het Leidse bent, kun je misschien net zo goed naar de Kopstootbar. Sowieso een van onze favo tenten om in Mokum een biertje of – jawel – een kopstootje weg te tikken, maar met de wedstrijden van Ajax zorgen zij ook altijd voor een beamer van een lekker formaatje. En je staat na de wedstrijd dus meteen in het feestgedruis.

Cafe Nol

No words needed. De Jordaan. En gaan!

Photocredits: Instagram.