Advertorial : Samsung Addwash

In elk huishouden komt het voor : wasjes draaien! Ik heb een gruwelijke hekel aan wassen. Mijn wasmachine is oud en maakt een hoop kabaal. Los van het apparaat zelf vind ik het niet fijn om elke keer weer de juiste sok bij de juiste sok te vinden… Zal vast voor een hoop van jullie herkenbaar zijn :).

Op zoek dus naar een nieuwe wasmachine! Maar welke kies je? Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Onlangs lanceerde Samsung een nieuwe wasmachine : Addwash.
Alle kenmerken die deze wasmachine heeft spreekt mij erg aan.

Samsung Addwash

Maar nu is er een nieuwe wasmachine : Samsung Addwash. De stille  Digital Inverter Motor zorgt voor maximale energiezuinigheid en langdurige prestaties. Hij verbruikt minder energie dan een reguliere motor en gaat bijzonder lang mee. Doordat de wastrommel perfect in balans wordt gehouden en Samsung een speciale technologie heeft ontwikkeld, vermindert de wasmachine actieve trillingen en heb je hierdoor een stuk minder lawaai tijdens je wasbeurten*! Ook bij een hoog toerental**!
* Vergeleken met conventionele Samsung-wasmachine zonder VRT-functie
** De daadwerkelijke geluidshinder/trillingen kunnen variëren

Met een nieuw wasprogramma draai je een volledige wasbeurt in slechts 59 minuten*! Ben je je favoriete shirt vergeten in de was te doen? Dankzij AddWash kun je snel alsnog je shirt bij de was voegen terwijl deze al draait**.
*Gebaseerd op Super Speed bij standaardinstellingen en 5 kg was.
** De Add Door kan geopend worden zolang de temperatuur in de machine lager is dan 50°C

Niet zo vaak thuis…

Ben je ook vaak van huis? Of moet je plannen om de was te gaan doen? Gelukkig is dit geen probleem bij de Samsung Addwash. Er is namelijk de Smart Control*! Met deze applicatie kun je je wasmachine bedienen waar en wanneer je maar wilt! Of je nu beneden je favoriete serie aan het kijken bent of aan het shoppen, je kunt de was op ieder moment van de dag starten of pauzeren, en gekozen programma’s, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden (handig want zo vergeet je nooit je was!).
* Draadloos netwerk vereist. Beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Krachtig resultaat

Door de EcoBubble™-technologie wast deze wasmachine al je kleding krachtig, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat snel de stof binnendringt en vuil heel eenvoudig verwijdert, de stof beschermt en energie bespaart*.
* Getest conform IEC 60456-2010/4 kg was/Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. katoen 40 °C zonder EcoBubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.