Advertorial: Mooi wat planten doen

Bekijk de Video!

We kennen het allemaal, je hebt een mooie kamerplant maar je wil deze eigenlijk niet weg doen. Soms heb je de plant van iemand gehad die dierbaar voor je is of een plant die je hebt gekregen met een bijzondere gebeurtenis (nieuw huis, nieuwe baan etc).

De plant van oma

Ikzelf ken dit probleem ook, ik kreeg van mijn oma een mooie plant voor op mijn bureau toen ik een nieuwe baan kreeg. De plant staat er verdort bij en is eigenlijk niet mooi meer. Wat ik er ook mee doe, even buiten zetten, even geen water, het heeft geen zin! De plant gaat nooit meer worden wat het was… En daarom heb ik een nieuwe plant gekocht! Iets anders en iets wat nieuw is! Staat fijner op je bureau en je hebt er (even) geen omkijken meer naar.

Mooi wat planten doen

De nieuwe campagne van Mooi wat planten doen speelt hier goed op in (gelukkig er zijn dus meer mensen die geen afstand van hun geliefde plant kunnen doen :)) en weten dit op een vrolijke manier te brengen! De planten zelf vinden het écht niet erg om afscheid te nemen en maken graag plaats voor een nieuwe plant.