7 x de leukste housewarming cadeaus

Je hebt binnenkort een housewarming van vrienden of familie en je hebt geen idee wat je moet geven. Nou dan ben je niet de enige! En dan wil je ook nog eens iets origineels geven. Geen bloemetje of fles drank, maar een cadeau waar degene ook echt wat aan heeft. Maar aan de andere kant ook een cadeau die past in elk interieur. Want je kent wel die cadeautjes die precies niet in je interieur passen en je uit beleefdheid toch maar ergens een plaatsje in huis geeft.

Toevallig ga ik over een maand samenwonen (hint hint) en stiekem ben ik ook bang voor die mismatching cadeautjes, die ik liever niet in huis zet. Om die reden heb ik een lijstje gemaakt met housewarming cadeaus die (bijna) iedereen wel leuk zal vinden! Zo niet, dan zijn deze cadeautjes ook makkelijk op te bergen.

1. Recepten boek zonder recepten

Hu? Ja, een leeg recepten boek, waar je dus zelf recepten in kunt (laten) schrijven. Denk aan oma’s appeltaart of de erwtensoep van je moeder. Leuk om het recepten boekje te beginnen met jouw eigen beste recept. Een leuke verrassing voor de ontvanger! Shop het receptenboek.
Zoedt invul receptenboek

2. Jouw Wijck als pareltje aan de muur

Jouw vrienden of familie herinneren aan de mooie stad, dorp of wijk waar ze geboren zijn? Of de stad die voelt als een tweede thuis? Die plaats verdient een mooi plekje in het interieur. In de webshop van Wijck. vind je stijlvolle, hippe plattegronden van diverse steden, dorpen en wijken. Maar uiteraard maken ze ook custom made posters, voor als jouw wijck er nog niet tussen zit! Shop de Wijck posters.

3. Borrelpakket of -plankje

Een fles wijn of een doosje speciaal biertjes zijn zo doorsnee, maar een borrelpakket daarentegen is veel leuker om te geven (en te krijgen)! En het kost je niet eens meer tijd en moeite. In een verszaak hebben ze vaak al kant-en-klare pakketten staan. Een houten plankje gevuld met een kaasje, worstje, borrelnootjes, etc. Of vraag of ze een pakketje voor je willen samenstellen.

4. Deurmat

Oja, een deurmat. Die moet je eigenlijk nog eentje hebben, maar je besteed je geld liever aan wat anders. Begrijpelijk! Zeker wanneer je net in je nieuwe huis woont en je complete inrichting nog moet zien te fixen. Nu klinkt een deurmat niet als een heel spectaculair cadeau, maar je kunt tegenwoordig echt leuke deurmatten scoren. En een ding weet je zeker, je vrienden gaan er blij mee zijn! Shop deze deurmatten van Kkec.nl

5. Kookboek

Een leuk kookboek, die ook nog eens mooi op/in de kast staat. Heb je geen vertrouwen in de kookkunsten van je vrienden? Geef hen dan ‘het allermakkelijkste kookboek ter wereld‘. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer leuke kookboeken om cadeau te geven. Een dessert boek voor de zoetekauw of een daily-dinner kookboek voor je dagelijkse portie kookinspiratie.

6. Hippe theedoek

Weer zo’n gevalletje “die heb ik wel nodig, maar ik besteed mijn geld liever ergens anders aan”. En als je dan theedoeken koopt dan kies je niet direct voor zo’n hippe variant als deze. Des te leuker om er een te krijgen. Shop de hippe theedoeken.

Flamingo theedoek

7. Flessenopener

Als je dan toch graag een fles wijn of bierpakket wilt geven, maak je cadeau dan compleet met een leuke, unieke flessenopener. Hieronder een paar voorbeelden. &Klevering heeft naast flessenopeners ook diverse andere leuke keukengadgets. Of geef een compleet cadeaupakket met theedoeken, onderzetter en flessenopener. Klinkt burgerlijk, maar zeg nou eerlijk dit pakket hieronder ziet er toch hip uit!?

En hebben we jou kunnen helpen aan een leuk housewarming cadeaus?
Of heb je nog een toevoeging aan dit lijstje? Let us know!