Met deze 7 modetrends loop jij er stijlvol bij deze winter

Ruches

De winter is een seizoen waarin we qua modetrends veel romantische invloeden terugzien en ons logischerwijs bij de trend van ruches brengt. We zagen hem deze zomer al opduiken, maar deze winter is de trend sprookjesachtig en een tikkeltje dramatisch, gemixt met een vleugje vintage. Iets om bij weg te dromen tijdens de surreële omstandigheden van de pandemie.

Lange franjes

Lange, fijne franjes ontrafelen en monden uit in verschillende doorschijnende silhouetten. Te adopteren om het bohemienachtige schoolmeisje uit te stralen. Het geeft een speelse touch aan de ietwat serieuze, monotone outfits voor deze winter. Mocht je al kinderen hebben, vergeet dan ook zeker niet de kinderlijn van b nosy te bekijken.

Leer

De trend van leer lijkt nog wel even door te zetten. Waar afgelopen zomer leer in alle kleuren domineerde, is de winter de tijd van zwart leer. de leren trend in alle kleuren.

Modetrends-2
Credits: Alina Kovalchuk

Capes

De cape is terug van niet weggeweest. Voor deze winter wordt het een all-rounder; bourguoise, of futuristisch en soms superheldachtig. We zeiden het al: het wordt een sprookjesachtig modeseizoen. 

Maxijurken

Dressing up in de winter glijdt al snel over naar chique avondjurken. Zilver is een trendkleur waar je ook flink mee mag overdrijven. Van top tot teen in cascades van zilveren mesh, lamé, kristallen en strass. Luxueus, glinsterend, dramatisch: je mag flink uitpakken bij deze trend om je entree te maken.

Ruiten

Ruiten gaan helemaal lekker deze winter. Te dragen op een colbert, op een broek of op een volledig maatpak. Het is toegestaan om te variëren met hypnotische ruiten en geometrie. 

Ceinturen

Deze winter mag de belt buckle opvallen. Ideaal voor wrapping in de winter: hul jezelf in vele lagen met lange jurken, truien, blazers of iets anders wikkelbaars en gesp alles op z’n plek. Het houdt je taille lekker warm in de winter en creëert ook direct een mooie ‘curve’, ondanks alle lagen kleding. Eén van de modetrends waar we deze winter het meest van houden!

Credits: Hannah Morgan