5 tassenmerken die je wellicht nog niet kende

Tassen, je hebt er altijd wel eentje bij je. Natuurlijk om je outfit mee af te stylen, maar nog meer omdat je als vrouw heel veel spullen met je mee zeult. Wat dacht je van je make-up tasje, mobiele telefoon, handspiegel en portemonnee? Wij vrouwen léven uit ons tas! Eens in de zoveel tijd is het dan ook tijd voor een fris nieuw exemplaar. Daarom 3 mooie tassenmerken die je wellicht nog niet kent.

Sacksioni bags

Genot van eigen bodem! Sacksioni bags is een te gek opvallend tassenmerk van Nederlandse makelaardij. Het merk gelooft dat luxe zowel playful als elegant tegelijk kan zijn. En dat is te zien in de collectie tassen die zij maken in verschillende formaten en opvallende kleuren.

Sacksioni Bags Amsterdam

Studio Gyzell

Het maken van een toekomstbestendige tas, een erfstuk, dat is waar Studio Gyzell voor staat. Als basis koop je een schoudertas, clutch of shopper van het leer en creëert iedere keer opnieuw weer een andere look met de ‘flaps’ die je kunt verwisselen.

Loewe

Knetterduur, maar oh wat zijn ze prachtig, de tassen van het merk Loewe. Je kent ze wellicht van de olifanten Iphone cases, maar tassen maken doen ze ook als de besten! Reken maar gerust een maandsalaris voor een schoudertas, maar dan heb je ook iets. Wij zijn overigens helemaal weg van deze mini gate dual bag à € 1.400. Stoer en vrouwelijk tegelijk.

Wandler

Maxima werd al met dit merk gespot en wij snappen wel waarom. Deze tas van het Nederlandse merk Wandler is namelijk echte eyecandy. Draag hem om aan je schouder of neem hem in de hand aan het korte hengsel. Een chique toevoeging aan iedere outfit.

Staud

Vrolijk word je zeker van deze fleurige tassen versierd met kralenpatronen. En het motiefje? Daar is genoeg keuze in! Het merk is opgericht door Sarah Staudinger en George Augusto in 2015 in LA en ademt ‘design’. Een vrouwelijke uitstraling die zowel verleidelijk als autonoom is – en dat alles terwijl er ruimte overblijft voor af en toe een paddenstoelentrip of een uitstapje naar het strand, aldus het merk.