4 tips om je badkamer een upgrade te geven

Voor vrouwen is de badkamer één van de fijnste plekjes in hun huis. Heerlijk badderen met een goed boek, een stomend hete douche of gewoon lekker staren in die prachtige spiegel. En we kunnen voorstellen dat je dan die vele momenten in je badkamer wel eens toe bent aan iets anders.

Toch is de badkamer vaak het onderschoven kindje als het om interieur gaat. Wat eigenlijk doodzonde is! Helemaal als je bedenkt dat je er vaak je dag start én afsluit.

Investeer in je badkamer

Het is altijd een goed idee om te investeren in je badkamer. Of het nu groot of klein is. Wie haar badkamer wilt upgraden, is niet gelijk aangewezen op drastische veranderingen. Een nieuw accessoires, ander kleurtje op de muur of het opknappen van een badkamermeubel kan een wereld van verschil maken. Wij geven je simpele tips.

Geef je muur een ander kleurtje

Ben je die steriele, witte muur in je badkamer beu? Dan is het hoogtijd voor een ander kleurtje. Wanneer je jouw muur donkerblauw of groen schildert, geef je de badkamer meteen een heel ander uiterlijk.

Planten

Planten zie je over het algemeen alleen terug in de woonkamer. Maar waarom zou je je badkamer niet wat sfeer geven met een mooi exemplaar? Planten geven je badkamer kleur, een huiselijk gevoel én zorgen voor zuurstof.

Badkamer-2
Credits: Intan Indiastuti

Licht

Niets is lekkerder om heerlijk te ontspannen. Licht speelt daarbij een grote rol. Hoe leuk is het dus om een cosy feeling te creëren door lampjes op te hangen? Als je dan in de avond met gedimd licht in bad gaat, kom je met deze lampjes helemaal tot rust.

Voeg goud en koper toe

Goud en koper toevoegen aan het interieur is de afgelopen tijd al een veelgebruikte trend. Maar wist je dat deze trend ook goed in de badkamer tot zijn recht komt? Vervang hier en daar iets klein in deze kleuren. Tegenwoordig heb je zelf een gouden kranen. Of wat denk je van een toffe bronzen toiletrolhouder. Hoe vet is dat!?

Badkamer
Credits: Karolina Grabowska