4 originele manieren om je boyfriend te verrassen

Of je nu al jaren een relatie hebt of je pas net in de dating fase zit: een romantisch avondje doet het altijd goed! Regelmatig elkaar verrassen zorgt ervoor dat jouw relatie niet in die sleur komt, waar altijd zo angstig over wordt gesproken. Nog maar net in de dating fase? Je kan niet vroeg genoeg beginnen! De voorpret van jouw spontane actie en je lief die van niets weet… Verrassingen bedenken is zo ontzettend leuk! Maar niet perse makkelijk. Zijn je ideeën op of ben je niet zo romantisch? Wij geven je inspiratie: 4 originele manieren om je boyfriend te verrassen.

4 verrassingen waar je boyfriend van gaat stralen

1. Bucketlist

Maak samen een lijst met dingen die je graag zou willen doen. Bewaar dit lijstje goed en verras hem telkens met een van de to do’s op het lijstje.

Op mijn lijstje stond ooit karten en zonder dat ik het wist regelde mijn toenmalige lover dat ik twee rondjes mocht gaan rijden. Vol adrenaline stond ik op de kartbaan. Hij werd blij van mijn enthousiasme en ik merkte dat mijn gevoel werd versterkt, omdat ik deze eerste ervaring met hem kon delen. Gegarandeerd succes dus! Je verrassing is helemaal geslaagd wanneer jullie elkaar gaan verrassen met to do’s van het lijstje!

“The best love story is when you fall in love
with the most unexpected person
at the most unexpected time”

2. Lieve briefjes

Iedereen wordt blij van lieve woorden toch? En het zit hem tenslotte in de kleine dingen… Leg eens onverwachts een lief briefje op zijn kussen. Hij staat vrolijk op of gaat met een lach slapen, allemaal dankzij jou.

boyfriend verrassen - 4 originele manieren

Er is niets mooier dan je lief zien lachen

3. Speciaal voor hem

Is hij gek van voetbal of een andere sport en wil hij heel graag naar een wedstrijd? Koop kaartjes! En zorg dat hij met zijn vrienden kan gaan. Zo laat je zien dat je hem een leuke avond gunt. Dit kan trouwens ook voor zijn favoriete artiest of festival. Waarschijnlijk is hij extra blij om jouw weer te zien, na een gezellige avond met de mannen! Zijn de mannen op pad? Dan hoef je echt zelf niet thuis te blijven, gebruik die dag om ook wat leuks te plannen met vriendinnen.

4. Lingerie

Iedere avond is een goed moment om je vriendje te verrassen. Begin de verrassing met zijn lievelings diner, wanneer hij thuis komt van zijn werk. Trek een mooie outfit aan, waar je je vooral ook zelf goed in voelt en draag daaronder een mooi spannend setje. Ken jij een man die niet gaat stralen van lingerie? Nee toch. Je lief zal deze avond niet snel vergeten!

heb jij nog meer leuke manieren om je boyfriend te verrassen? We horen ze graag!