4 manieren om jouw dad sneakers te combineren

Dat we de dad sneaker trend nu toch echt moeten omarmen hoef je ons niet te vertellen. Maar of we al om zijn is een tweede… In ieder geval hebben we alvast uitgezocht hoe we de dad sneakers het beste kunnen combineren. We willen dan wel dad sneakers, maar een dad-look willen we absoluut niet. Nog niet… Je weet tenslotte nooit waar de fashionwereld mee gaat komen.

1. Sporty

Al neigt deze outfit meer naar comfy, dan naar sporty. Denk aan een oversized T-shirt met random sportmerk logo, gecombineerd met een track pants, die toevallig nu ook helemaal fashionable zijn. Je kent ze wel: die gladde sportbroeken met een witte of gekleurde streep aan de zijkant. Je hebt ze in alle kleuren en modellen: van skinny tot flared!

2. Girly

Combineer deze mannelijke sneaker met een super vrouwelijke outfit! Om het een beetje te levelen, zullen we maar zeggen. Denk aan zwierende jurken en rokjes in fleurige dessins.

3. Suit Up

Naast de jogging broek trend is ook de broekpak trend een goede om te combineren met de dad sneakers. De sneakers houden je outfit lekker casual! Ga voor een mooie pantalon met matching colbert: in een klassieke of fijne jogging stof. Suit up kan trouwens ook met een kokerrok en colbert!

4. Denim

Met een jeans zit je safe en altijd goed! Of je nu gaat voor een skinny of mom jeans. Gecombineerd met een simpel t-shirt of fleurige blouse. Maak je denim outfit compleet met een denim jacket.

Dad sneakers outfit inspiratie

Nog niet genoeg outfit inspiratie? Dan hebben we hier nog een fijn Pinterest bord voor jou samengesteld!