#FOAMO, HET MOOISTE FEESTJE OP LOWLANDS…!

Het is eindelijk weer zo ver! Hét weekend van het jaar is FINALLY here en wij zijn er al helemaal klaar voor: LOWLANDS.

PAKLIJST

De tas ligt stiekem al in de hoek van de kamer klaar met alle basisbehoeften voor deze dagen en nee, dit is niet een paklijst – zoals je er waarschijnlijk al honderden voorbij hebt zien komen. I mean, dat je een poncho, kaplaarzen, warme sokken en een warme trui mee moet nemen, dat weet iedereen toch? Ohja en dat je je tandenborstel, een schone onderbroek, paracetamol en je mascara niet moet vergeten, hoeven we ook niet te zeggen – well, now we did…

GADVERDAMME

Dit is een reminder, een reminder dat je niet 100 verschillende outfits hoeft in te pakken, maar dat je eigenlijk gewoon alleen je favo outfit – je weet wel, dat ene broekje met dat relaxte t-shirt – hoeft aan te trekken en dat het dan He-Le-Maal goed komt. Ik hoor je denken: GADVERDAMME het hele weekend in dezelfde outfit. Maar geloof ons, dat valt allemaal reuze mee. Zeker als je even een bezoekje komt brengen aan de MIELE POWERWASH!

FRIS & FRUITIG

Ken je deze fantastische stage nog? Of herinner je ‘m van vorig jaar? Hij is voorgaande jaren namelijk ook al op Lowlands geweest om al jouw modderige, bier-doordrenkte outfitjes weer fris & fruitig te krijgen en dit jaar is ‘ie er gewoon weer! YES! Het hele weekend je favo outfitje aan dus, af en toe even langs de MIELE POWERWASH om een dansje te doen én een wasje te draaien natuurlijk.

ALLER ALLER ALLER LAATSTE X

Er zit alleen wel een kleine maar aan de POWERWASH dit jaar… Het is namelijk voor de aller – aller – aller laatste keer dat deze stage – inclusief de FAN-TAS-TISCHE foamparties op Lowlands staat. Huilen, we know! Maar des te meer reden om deze editie dus nog even langs te komen.

CHECK ‘T EVENTJE HIER OP FACEBOOK VOOR ALLE OVERIGE INFO! & OM TE ‘ATTENDEN’ NATUURLIJK!

Doe je ding: eerst even flink rollebollen in de modder, of ervaar die heerlijk verfrissende bierdouche bij je vrienden – om jezelf erna in de MIELE POWERWASH te gooien. Het mooiste feestje maak je hier mee, en het lekkerst ruikende feestje is het sowieso!

PS. WIST JE DAT?!

PS. Wist je trouwens ook dat je aan het einde van Lowlands je kleding hier kunt achterlaten voor 8 muntjes! (of €25!) Als dat broekje dan écht niet meer kan, wordt ‘ie met man en macht schoongespoeld, gewassen en gestreken om vervolgens schoon en wel naar je huisadres opgestuurd te worden! Dat betekent én minder kilo’s weer mee naar huis tillen én zelf geen was meer hoeven doen met smerige taferelen! WINNING!