15 x de leukste koekjes, cupcakes en taarten voor een kraamfeest

Maandagmiddag om 15:30 uur komen jouw ouders langs. ’s Avonds om 19:45 uur komen zijn ouders langs. Die dag erna staan bezoekjes gepland van je beste vriendin, je leuke collega’s en je oom en tante. Op woensdag komen zijn collega’s langs en de buurvrouw van nummer 33. En ook de dagen er na is je agenda bomvol gepland. Iedereen wil namelijk je pasgeboren zoon of dochter komen bewonderen. Begrijpelijk en ook heel erg lief natuurlijk, maar ook ontzettend vermoeiend. Want je hebt vrijwel elke dag visite over de vloer.

De oplossing is simpel ..

Organiseer een kraamfeest! Zonder twijfel een meer dan uitstekende oplossing. Je neemt gewoon een vrije middag, bijvoorbeeld in het weekend, wanneer iedereen welkom is om de kleine spruit te komen bekijken en jou en je partner te feliciteren. Zo zorg je dat je niet maanden na je zwangerschap nog steeds visite over de vloer krijgt. Bovendien is het hartstikke gezellig om iedereen bij elkaar te hebben!

Decoratie

Ben je nog op zoek naar de perfecte decoratie voor je kraamfeest? Kijk dan eens bij Westwing voor dé mooiste decoratie om je kraamfeest net dat beetje extra te geven!

Beschuit met muisjes: move over!

Ja, ja. Beschuit met roze of blauwe muisjes kennen we nu ondertussen wel. En dat geldt ook voor plakken cake met slagroom en daarop roze of blauwe muisjes. Wil je eens een keer iets anders, dan is een kraamfeest hét moment om eens lekker uit te pakken.

Je gaat niet voor iedereen die normaal gesproken bij je thuis zou komen een aparte cupcake bakken, maar geef je een kraamfeest dan kan dit natuurlijk wel! Naast cupcakes kun je ook denken aan versierde koekjes of een lekkere, grote taart.

Erg leuk natuurlijk om dit in de kleur roze of blauw te doen, maar ook met andere kleuren kun je heerlijke traktaties op tafel zetten tijdens je kraamfeest. Onderstaand vind je voldoende inspiratie om je op weg te helpen. Ik ben benieuwd wat jij het leukste vindt om op een kraamfeest te serveren!