Herkenning voor elke vrouw: 13 x de leukste Sarah’s Scribbles

Tijdens één van mijn Pinterest-sessies kwam ik een keer een cartoon tegen met onderstaand meisje er op. Ik moest er wel om lachen, maar besteedde er verder niet heel veel aandacht aan. Ik zag echter steeds vaker van deze tekeningetjes voorbij komen en omdat ik me er regelmatig wel in herkende, ging ik eens verder kijken dan mijn spreekwoordelijke neus lang is.

Zo kwam ik bij Sarah’s Scribbles uit, waar ik nog veel en veel meer herkenbare exemplaren tegenkwam. Onder andere de plaatjes van “nog even een hoofdstuk lezen” en “even snel in vijf minuten douchen” kwamen mij zeer herkenbaar voor. De tekeningen zijn op een leuke manier gemaakt en ik denk dat iedereen zich wel in de situaties kan inleven. Dat verklaart ook direct het succes van Sarah’s Scribbles uiteraard: de herkenbaarheid 😉

Sarah Andersen is de persoon achter Sarah’s Scribbles. Ze is een jonge tekenares uit Brooklyn die met haar tekeningen het leven van de moderne vrouw perfect weet samen te vatten 😛 Het genot / de horror van “verspilde” weekenden die worden doorgebracht op het internet en het aanhouden van een gezond eetpatroon tot het ’s avonds snacktijd is .. ze weet het perfect in een tekening te verwerken.

Als je meer wilt zien van Sarah’s Scribbles, dan raad ik je zeker aan om haar pagina op Facebook te liken. Dan zie je namelijk eens in de drie of vier dagen een nieuwe scribble voorbij komen. Dat ze al ruim 650.000 likes heeft op Facebook is dan ook niet gek als je het mij vraagt! Kijk je liever op Instagram of Twitter, dan kan dat uiteraard ook. En haar eigen website, die vind je hier.

O ja, voor de echte liefhebbers: er is ook een boek! Adulthood is a Myth heet het, te koop op Amazon!