De 13 leukste kussens voor op de bank

Kussens in de bank: ik vind dat het iets heel erg gezelligs heeft qua uitstraling. Ik weet dan ook zeker dat ik, wanneer ik mijn eigen huis in ga richten, behoorlijk wat uren ga steken in het vinden van de perfecte kussens. In het kader van de voorpret zocht ik alvast een aantal kussens op die ik erg leuk vind. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met het oriënteren op je interieur, toch?

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er echter zoveel tegen dat ik een selectie heb gemaakt van mijn 13 favorieten. Ik vrees echter dat mijn bank straks zo vol ligt met kussens, dat ik zelf op de grond moet zitten als ik televisie wil kijken .. Ik wil namelijk ook graag nog een lekker plaid er bij, want dat vind ik ook altijd zo sfeervol. Bovendien ook lekker warm tijdens de koude wintermaanden natuurlijk.

Onderstaand vind je mijn favoriete exemplaren. Ben je benieuwd waar je de kussens kunt kopen, scroll dan nog iets verder naar beneden. Daar vind je namelijk een lijstje met de prijs van elk kussen en de winkel waar je het kussen kunt kopen. Zelf heb ik nog geen keuze kunnen maken … 😉 Maar aangezien ik ook nog geen eigen huis heb, heb ik ook nog voldoende tijd om rustig na te denken over deze keuze 😛

Waar kun je de kussens kopen?