12 x lachen met Some Ecards

Als ik even niks te doen heb, graai ik al gauw naar mijn telefoon. In veel gevallen start ik Facebook als eerste op, maar als ik eerlijk ben, vind ik daar echt helemaal niks meer aan sinds de laatste update. Het duurt dan ook nooit lang voordat ik overschakel naar Pinterest. Ik bekijk daar vooral de nieuwste citaten, de DIY pins en de categorie huisdecoratie. Maar waar ik ook graag naar kijk, zijn de ge-wel-dige e-cards van Some Ecards. Ik heb geen idee of je ’t kent, maar het is werkelijk waar briljant. Het zijn allemaal e-cards die je kunt versturen. Maar niet zomaar e-cards met Hoera, een meisje of Van harte gefeliciteerd er op, maar hilarische e-cards met herkenbare teksten.

Om een voorbeeld te geven van hoe gevat het geheel is. Op de website staat onder het gedeelte Over ons: “Nieuwe kaarten, categorieën en functies worden regelmatig toegevoegd, totdat iedereen die betrokken is bij deze site dood gaat.” Heerlijk toch?!

De kaarten van Some Ecards herken je overigens zo. Er staat altijd op dat ze van Some Ecards zijn, maar ze hebben ook een herkenbare opmaak. Daarmee trekken ze altijd mijn aandacht in de eindeloze lijst met pins in de categorie humor. Een paar van mijn favorieten zijn:

  • On a scale of 1 to Adele, how tough was your breakup?
  • Oh really? You know what that sounds like? Not my problem
  • I’m sorry I got mad and said a lot of words I meant but should not have said
  • I get a runner’s high on the way to the fridge
  • I’m sorry. I don’t speak Whinese

Om eerlijk te zijn, zou ik nog heel lang door kunnen gaan over hoe briljant de teksten van Some Ecards zijn. Maar ik heb besloten er gewoon een flink aantal op een rijtje te zetten en je zelf te laten oordelen. I hope you enjoy 🙂