screenshot Soof - must see films voor foodies
Ladify

11 x Must See films voor Foodies

Ik ging op zoek naar de must see films voor foodies: van oud tot nieuw en van cartoon tot romantiek. Een groot deel van deze films heb ik al zeker 5x gezien en ben ik van plan om nog zeker 5x te kijken. Ik weet niet of het aan mij ligt of dat het een vrouwending is, maar ik kan films blijven kijken! Zo keek ik Willy Wonka & The Chocolate Factory al toen er alleen nog videobanden bestonden, toen de film nog Sjakie en de chocoladefabriek heette, en ik zou deze film zo weer op zetten. Ben jij klaar voor een filmmarathon met jouw mede-foodlovers?

header: Een screenshot uit de film Soof 2 met Lies Visschedijk en Achmed Akkabi. © Filmdepot

1. Soof

2. Chef

3. Julie & Julia

4. Eat, Pray, Love

5. Ratatouille

6. The Hundred-Foot Journey

7. No Reservations / Mostly Martha

8. Willy Wonka & The Chocolate Factory

9. Cloudy With A Chance Of Meatballs

10. The Ramen Girl

11. Burnt

maakte een nieuwe start met Ladify (since okt.' 17). Is perfectionistisch en kan eindeloos Instagram scrollen. Een echte zoetekauw met een liefde voor Nutella. Volg Rowen op Instagram @rowenheesakkers

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.