De tijd dat marmer alleen was voor de allerrijksten onder ons en dat je het alleen in een oude Franse badkamer tegen kwamen, is gelukkig voorbij. Ook de tijd dat het alleen gebruikt werd voor op de vloer ligt gelukkig ook achter ons. Marmeren items in je interieur zijn cool.

Snijplanken

Het mooie van marmer is dat het zich perfect laat combineren met, eigenlijk heel veel. Torenhoge favoriet is de combinatie met hout. Het liefst zo ruw mogelijk. Het geeft zo’n mooie warme rijke nostalgische uitstraling, vind ik persoonlijk. Vooral de snijplanken van marmer met hout, sieren al jaren mijn keuken. Heel blij kan ik daar van worden. Zeker als ze dan nog gevuld zijn met lekkere kaasjes, maar dat is een heel ander verhaal 🙂

Groen it is!

Je hebt marker voortaan ook in vele kleuren. Waar het vroeger vooral wit/ licht grijs was, zie je nu steeds vaker een mooie olijfgroene kleur. We like. Vooral de plankjes voor aan de muur. Die siert binnenkort ook 1 van mijn wanden thuis.

Pure nostalgie

Vraag het ouderwetse vintage kastje aan je oma, koop een stuk marmer é voila….je eyecatcher is klaar om de show te stelen in jouw huis! Nostalgie ten top.

 

GEEN REACTIES

Geef een reactie