De leukste adventskalenders van 2017

Mymuesli Adventskalender

Adventskalenders blijven leuk, hoe oud je ook bent! Zeker wanneer je de standaard adventskalender yeet chocolaatjes inruilt voor een adventskalender, gevuld met bijvoorbeeld 24 verschillende soorten Gin, mymuesli muesli mixen of Yankee Candles. Zo wordt het aftellen naar de mooiste tijd van het jaar nog leuker! Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders van 2017.

...

Trending: Everything Velvet

Pinterest board: Trending: Everything Velvet

Ik weet niet waarmee de velvet trend ooit begon, maar ik weet wel dat je nu er inmiddels niet meer omheen kunt. Everything Velvet! Je kunt tegenwoordig werkelijk alles in velvet krijgen: van kleding en accessoires tot je complete wooninrichting. Dus ben jij fan van de velvet trend? Dan kun je nu echt helemaal los!

...

7 x de leukste housewarming cadeaus

housewarming cadeaus-header

Je hebt binnenkort een housewarming van vrienden of familie en je hebt geen idee wat je moet geven. Nou dan ben je niet de enige! En dan wil je ook nog eens iets origineels geven. Geen bloemetje of fles drank, maar een cadeau waar degene ook echt wat aan heeft. Maar aan de andere kant ook een cadeau die past in elk interieur. Want je kent wel die cadeautjes die precies niet in je interieur passen en je uit beleefdheid toch maar ergens een plaatsje in huis geeft.

...

En dan is daar het afscheid…..

LIONNOIR

Het voelt een beetje vreemd! We keken er naar uit, maar als het dan eenmaal op papier staat, is het tóch gek! De koek is op en daarom zijn dit de laatste woorden van ons op papier voor Ladify. Alles staat al op papier En dan ben je ineens 3 jaar verder…. 3 jaar vol gelach, leuke uitjes, mooie verhalen, toffe nieuwe producten om te testen,  gezellige borrels met alle meiden en genoeg inspiratie om leuke artikelen te schrijven! Maar dat laatste wordt helaas met de week minder. Het idee hebben dat je overal al een keer over hebt geschreven en je met zijn allen moet gaan ‘zoeken’ naar toffe dingen om over te schrijven. En daarvan hebben we altijd gezegd…..als dát gebeurt en je hebt er geen plezier meer in, dan moet je stoppen. En dat is wat we...

totop