Is een bucketlist met veel reisbestemmingen herkenbaar voor je? Bij ons komen er alleen maar meer droombestemmingen op! Dromen moet je vooral blijven doen en wanneer je onderstaande bestemmingen kiest, weet je zeker dat je met prachtige foto’s thuis gaat komen. Het zijn namelijk de 9 meest fotogenieke plekken op aarde!

De 9 meest fotogenieke plekken op aarde

1. Petra – Jordanië
Zoals je weet behoort Petra in Jordanië tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. En een wonder is het met recht. Tip : als je er bent, ga dan heel vroeg in de ochtend want bij zonsopkomst, is Petra op haar mooist. Met de rode gloed op de bergen en de stilte in de vallei is het alsof je rondloopt in een sprookje. Alleen is Petra geen sprookje :).

http://traveloo.nl/wp-content/uploads/2012/12/Jordani%C3%AB-Petra.jpg

2. Marrakech – Marokko
Met haar prachtige kleuren is Marrakech in Marokko een van de meest gefotografeerde plekken op aarde. In het bijzonder in de medina (de centrum van de stad) vraagt ieder steegje om nieuwe foto’s.

Droomplekken.nl

3. Bora Bora – Frans Polynesië
Wie droomt er nu niet van om te wakker te worden in een waterbungalow? Het water is er zo helder dat je alles prima kunt zien. Op vakantie naar Bora Bora is een droom die uitkomt en dat is de onderwaterwereld ook. Dus voor de snorkelaars en duikers onder ons, gaan!

Bora Bora

4. Cinque Terre – Italië

De Italiaanse streek Cinque Terre zijn vijf schattige dorpjes langs de ruige kust: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. En de een is nog fotogenieker dan de ander!

Cinque Terre

5. Santorini – Griekenland
Griekenland, precies zoals je het je voor had gesteld. Op Santorini vind je witte huisjes met blauwe daken! En om deze reden is dit een fotogenieke plaats.

Tui

6. Grand Canyon – Amerika
Dit is een persoonlijke want ik kom nét terug van een vakantie in Amerika en ik kan deze gelukkig van mijn bucketlist afvinken :). Check! Er is niets dat in de buurt komt bij de prachtige schoonheid van de Grand Canyon. Het is immens en groter dan je je kunt voorstellen. Je blijft foto’s maken.
fotogenieke plekken7. Palawan – Filipijnen
Palawan in de Filipijnen is één van de mooiste eilande op aarde. Het water is zó enorm blauw en de bomen intens groen en dit alles tegen een indrukwekkende rotswand aan. Mooier gaat het niet worden!

Palawan

8. Kaapstad – Zuid Afrika
De Tafelberg, het bekendste punt van Zuid Afrika! Adembenemend! Elke foto is prachtig. Alleen al om het uitzicht dat je krijgt wil je naar Zuid-Afrika.

BMS Travellers

9. Blue Lagoon – Ijsland
Het hele land is uitzonderlijk mooi maar als we dan toch 1 plek moeten kiezen, kiezen we de Blue Lagoon.

Vakantieroute

GEEN REACTIES

Geef een reactie